Märjas särgis Marju Karin põrutab: kui nokite veel onlyfansitaride kallal, teen ise konto!

Elu24
Copy
Marju Karin
Marju Karin Foto: Tairo Lutter

Ilusüstide kuningannaks ristitud koolitaja ja kirjanik Marju Karin lõi värskel instapildil kehavõlud letti, kuid seda olulisel eesmärgil. «Ma pole kunagi teinud selliseid pilte, aga mu mõõt on täis kiibitsevatest inimestest, kelle eesmärk on alandada!» põrutas ta.

Marju poseerib värskel instapildil märjas triiksärgis, mille alla pole rinnahoidjat pandud. Maldiividel palmi all tehtud paljastav foto pole niisama ilus, vaid sel on ka suurem eesmärk!

«Kui te veel nokite noorte naistega, kes teevad OnlyFansi konto, teen ise! Igal naisel on õigus olla vaba, oma kehas ja oma meeltes. Õppida, olla peaminister või teha pilte, mis neile meeldib! Teenida ise oma raha ja olla uhked oma olemise eest,» kirjutas Marju pildi juurde.

Marju märkis, et postitus on mõeldud neile meestele ja naistele, kes tegelevad järjepidevalt naiste alandamisega, olenemata sellest, millisel positsioonil nad on. «See on lihtsalt naiste eest, minu enda eest. Nelja lapse emana ja kahekordse vanaemana vihkan ma veel rohkem väikeseid inimesi,» põrutas naine.

Kusjuures üks «täitsa suvaline kutt» on postituse juurde kommenteerinud, et tema hakkaks küll OnlyFansis Marju fänniks, nii et võib-olla polegi see nii mõjuv ähvardus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles