ASI KINDEL ⟩ Harry ja Meghan kuninglikku elu juurde ei naase

Elu24
Copy
Meghan ja Harry enda pulmapäeval.
Meghan ja Harry enda pulmapäeval. Foto: Reuters / Scanpix

Aasta on möödas Harry ja Meghani Kanadasse kolimise uudisest. Buckinghami palee teatas aastapäeva valguses, et Sussexi hertsog ja hertsoginna ei naase kuninglikku perekonda ning lisaks kaotavad nad mitmed tiitlid ja kuninglikud esinduspositsioonid.

Juba nädalaid on spekuleeritud Meghani ja Harry tuleviku teemadel, sest hiljuti möödus aasta sellesst, kui paar pommuudisena teatavaks tegi, et kolivad Suurbritanniast ära. 

Muuhulgas loobuvad hertsog ja hertsoginna loobuvad sõjaväe auastmetest ja kuninglikest esinduspositsioonidest erinevate organisatsioonide eesotsas. Kuna loodus aga tühja kohta ei salli, siis auastmed ja esinduspositsioonid jagatakse ära teiste kuningliku perekonna liikmete vahel. 

Sellest hoolimata jäävad palee sõnul hertsog ja hertsoginna kuningapere armastatud liikmeteks. Allikate sõnul jõuti otsuseni pärast paari ja teiste kuningapere liikmete pikki vestlusi, vahendab The Guardian

Aasta tagasi teatas paar, et kolivad Suurbritanniast ära. Otsus sündis pärast mitu kuud kestnud arutelusid ja enesepeegeldust.«Selline geograafiline tasakaal võimaldab meil kasvatada oma poega nii, et ta õpiks hindama kuninglikke traditsioone, mis tema päritoluga kaasnevad, ning annaks meie perele samal ajal ruumi järgmisele peatükile keskenduda,» teatasid Harry ja Meghan toona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles