VÄIKE VÕIT? ⟩ Britney Spearsi isa kaotas kohtus osaliselt eestkosteõiguse tütre üle

Elu24
Copy
Popstaar Britney Spears.
Popstaar Britney Spears. Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Aastaid Britney Spearsi elu kontrollinud isa sai kohtus osalise kaotuse, kirjutab Rolling Stones. Võitlus popstaari iseseisvuse üle ei ole aga sugugi läbi.

Mõne päeva eest kirjutasime, et 2000ndate võimsa superstaari Britney Spearsi juhtumist valmis dokfilm. Seal räägitakse täpsemalt palju kõmu tekitanud olukorrast, kus poptähe isal on juba viimased 13 aastat täielik kontroll tütre tohutute finantside üle.

Palju protesti tekitanud ja liikumise «Vabastage Britney» ellu toonud olukord on aga muutumas. Nimelt on James Spearsi hooldusõigus arutlusel Los Angelese kohtus. Neljapäeval sai mees seal ka osalise kaotuse, kuigi on kahtlane, kas seda saab Britney jaoks suureks võiduks pidada.

Jamie Spears 2012. aastal kohtus.
Jamie Spears 2012. aastal kohtus. Foto: Nick Ut/AP

James soovis jätta endale täieliku eestkosteõiguse tütre üle, kohtunik Brenda Penny lükkas selle aga tagasi. Praeguse seisuga haldab Britney finantse nii võrdselt tema isa kui ka erafond Bessemer Trust. See võtab Jamesilt oluliselt õigusi, kuigi popstaari iseseisvusele palju ei lisa.

Britney kaitsja Samuel Ingham kinnitas, et mõistab staari soovi isalt hooldusõigus täielikult ära võtta. «Pole saladus, et mu klient ei soovi oma isa kaaseeskostjaks, aga mõistame ka, et see on täiesti eraldi teema,» lükkas ta küsimuse lahendamise edasi. Inghami sõnul Britney aga suisa kardab oma isa ning soovib ta kontrolli alt pääseda.

Britney toetajad olid platsis ka kohtumaja ukse taga, käes plakatid. James sai praegu 39-aastase tütre üle hooldusõiguse pärast seda, kui viimase käitumine - nagu enda kiilaks ajamine ja fotograafide ründamine - tekitasid küsimuse tema vastutusvõimes. Sealt saati on olukord aga paljude hinnangul meenutanud pantvangisituatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles