TREND? ⟩ Hongkongi mees abiellub seksnukuga ja teeb talle uskumatult kalleid kingitusi

Elu24
Copy
Tse oma seksnukust abikaasaga.
Tse oma seksnukust abikaasaga. Foto: Kuvatõmmis

Ilmselt mäletavad mõnedki skandaalset Kasahstani meest, kelle abielu seksnukuga andis korraliku seebiooperi mõõdu välja. Tuleb välja, et tal on nüüd konkurent...

Hongkongi mehe sõnul kihlus ta oma elusuuruses seksnukuga. Silikoon-naine ei ela sugugi halba elu: Tse Tianrong teeb talle õige kalleid kingitusi ja plaanib temaga ka «lapse» saada.

36-aastane mees elab vanematega, kuid tellis juba pea pooleteise aasta eest Hiinast seksnuku. Sealt on ta kõik tähelepanu pööranud silikoonist kaaslasele, kelle nimeks sai Mochi.

Tse sõnul avastas ta elusuuruses seksnukkude atraktiivsuse aastakümne eest, kui neid poeaknal nägi. Tol ajal olid sellised aga kallid. «Aga 2019 avastasin ma silikoonnuku, mis oli soodushinnaga ja maksis umbes 10 000 juaani (1300 eurot), niisiis ma tellisin selle.»

Kallid kingitused

«Mul on tüdruksõprasid olnud, aga mulle meeldivad nüüd vaid nukud,» oli tse oma otsuse teinud. Päris naised nõuavad mehe arvates igasuguseid asju, Mochi ei midagi. «Ma austan Mochit ja tahan teda vaid seltsiliseks.» Eesmärgipäraselt ei ole ta nukku oma sõnul üldse kasutanud.

«Kui ma oma eelmise tüdrukuga koos olin, vahtis ta alati oma telefoni,» kurtis Tse. Mehe sõnul on kogu Mochi tähelepanu aga jäägitult mehel. Sellele vaatamata teeb Tse talle eriti kalleid kingitusi. Muuseas on Mochi saanud iPhone 12, mis maksab peaaegu sama palju, kui seksnukk ise, ja 20 hinnalist riidekomplekti ning 10 kingapaari.

Inimesed vahivad Tse sõnul alati, kui ta «naise» osturetkele viib. Tema aga ei hoolivat sellest üldse. «Kui ma Mochit 100 punkti skaalal hinnata saaksin, annaksin talle 1000!» rääkis ta ja rõõmustas, et viimane aasta on olnud eriti stressivaba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles