KLÕPS ⟩ Dubais poolalasti pilti teinud modell langes karmide süüdistuste alla

Elu24
Copy
Luana Dubais.
Luana Dubais. Foto: Instagram

Paljude arvates oleks Brasiilia modell justkui kirikusse palja rinnaga sisse kõndinud. Naine aga kaitseb enad otsust, kirjutab LadBible.

Kui Brasiiliast pärit modellihakatis Luana Sandien Dubaisse reisis ja näala eest kõrbes mõne päris paljastava pildi lasi teha, ei osanud ta midagi halba mõelda. Vastupidi - naine pani need oma 14 000 Instagrami fänni rõõmuks üles, sest oli piltidega väga rahul.

Nüüd süüdistatakse Luanat aga Araabia Ühendemiraatide karmide seaduste rikkumises. Nimelt kattis naine rindu vaid kätega. Sellega ei olnud paljud rahul. Vastupidi, väidetakse, et ta sülitas kohalikele kommetele.

27-aastane modell kinnitab aga, et ei mõelnud midagi halba. «Need olid ühed parimad pildid, mis ma kunagi teinud olen,» selgitas ta. «Ma ei mõelnud kellelegi piinlikkust valmistada.»

Naine arvab, et ei teinud tegelikult midagi illegaalset. «Katsin hoolikalt rinnad käega, sest teadsin, et riigis on keelatud olla alasti,» meenutas ta. «Sellele vaatamata hakkasid heiterid mind ähvardama.»

Kirikus alasti?

«Kuidas see saab olla, et sind ei vahistatud?» ei andnud kommentaatorid armu. «Igal riigil on omad seadused, mida mitte järgides satud sa jamasse. Sellist asja ei luba paljud riigid, kui ei sobi, ära mine sinna,» arvas aga teine kommentaator.

Kellegi sõnul on see aga päris pühaduseteotus: «See on nagu paljalt keset kirikut seismine. Sa võid arvata, et kõik on okei, aga kõigil teistel sealolijatel on ilmselt teistsugune seisukoht.»

Ühendemiraatide võimudega Luanal siiski probleeme ei tekkinud. Briti välisministeerium paneb aga UAEsse sõitjatele südamele, et peaks üritama mitte kohalikke solvata. «Naised peaks tagasihooidlikult riietuma avalikes kohtades nagu ostukeskused,» kirjutatakse hoiatuses. «Ujumisriideid peaks kandma vaid rannas ja basseini ääres.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles