ÜLLATUS ⟩ Kuidas pääses Pärnu poiss AG aasta artisti nominentide hulka?

Elu24
Copy
Räppar AG
Räppar AG Foto: Erakogu (Silver Orissaar)

Jaanuari alguses kutsusid Elu24 ja Eesti Muusikaauhinnad inimesi üles valima aasta artisti. Nüüd on selgunud kolm enim rahvahääli saanud artisti: nublu, Trad.Attack! ja AG. Kui kahte esimest nime teab pea iga eestlane, siis kes on kolmas kandidaat, räppar AG? 

AG, kodanikunimega Silver Orissaar, on sündinud 1998. aastal ning alustas muusikaga tegelemist juba päris noorena. Laulmist on ta õppinud nii poistekooris kui ka ansamblis. Samuti pole mehele võõras pillimäng: koolibändis mängis ta trumme, klaverit, kitarri ja basskitarri, ilmneb 2019. aastal Pärnu Postimehele antud intervjuus. 

Mehe populaarseimat muusikavideot on vaadatud Youtube'is üle miljoni korra ning lisaks albumitele müüb ta ka fännikaupa.

2019. aastal ütles räppari mänedžer Jaanus Saks, et noormees pole pärast debüütalbumit käed rüpes ootama jäänud, vaid on nokitsenud kodustuudios uute lugude kallal. Toona öeldut kinnitab noore räppari diskograafia: vikipeedia andmetel ilmus räpparil ainuüksi eelmisel aastal kolm albumit. 

Noor räppar on teinud koostööd muu hulgas nii Beebilõusta kui ka Lauri Saatpaluga. 

Muusika tegemise kõrvalt on mees ka ennast harinud – eelmisel suvel lõpetas AG Tartu Ülikooli Pärnu kolledži.

Noor räppar korraldas aga oma TikToki kontol huvitava mängu. Nimelt kutsub ta inimesi enda poolt hääletama ning kommenteerima TikToki video alla «hääletatud». AG lubab valida hääletanute seast 20 inimest, keda ta samal platvormil jälgima hakkab. Videol on 914 kommentaari. 

@agorissaar

Kõikide hääletajate seast valin välja 20 inimest, keda hakkan TikTokis jälgima ? ##viral ##foryoupage ##fyp

♬ Maitea - Ag

AG galaõhtu eel: ootusärevus on suur!

«Tunne on rets, ootusärevus on suur, oleme Pärnu Wasa hotellis sõpradega ja jälgime telekast EMA galat. 2020. aasta on olnud väga huvitav, kuid samas siiski sai antud palju kontserte. Elame näeme ja eks ole näha, mida rahvas arvas,» ütles AG vahetult enne gala algust Elu24-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles