LEKKIS HELIFAIL ⟩ Nüüd siis teame, mida Melania Trump oma kurikuulsa jakiga tegelikult saavutada üritas

Elu24
Copy
Melania Trump külastas 2018. aastal USA-Mehhiko piiril Texases McAllenis asuvat immigrantide kinnipidamiskeskust. Seljas oli tal sedapuhku jakk kirjaga «I really don't care, do u?».
Melania Trump külastas 2018. aastal USA-Mehhiko piiril Texases McAllenis asuvat immigrantide kinnipidamiskeskust. Seljas oli tal sedapuhku jakk kirjaga «I really don't care, do u?». Foto: KEVIN LAMARQUE/REUTERS

Endine esileedi Melania Trump (50) sattus 2018. aastal skandaali, kui kandis immigrantide kinnipidamiskeskuses kummalise sõnumiga jakki.

Melania Trump (50) kandis kurikuulsaks saanud jakki kirjaga «I really don't care, do u?» (Ma tõesti ei hooli, aga sina? – toim, ingl k) 2018. aastal, mil külastas USA–Mehhiko piiril Texases McAllenis asuvat immigrantide kinnipidamiskeskust. 

Khakivärvi Zara jakk maksis 39 dollarit ehk ligi 32 eurot.

Väljaanne Hollywood Life avaldas nüüd lekkinud helifaili, mis heidab valgust sellele, miks Melania toona sellist jakki kanda otsustas. Klipis kuuleb, kuidas tema tollane sõbranna Stephanie Winston Wolkoff uurib, miks Melania sellise jaki ostis.

«Ma ajan sellega liberaalid närvi, seda kohe kindlasti,» vastab Melania ja naerab. «Kõik nad on nagu, püha jumal, see on kõige jubedam asi. Nad on hullud,» lisab endine esileedi.

Melania tunnistab ka, et tuli selle mõtte peale ise ja et tema stilistil Hervé Pierre'il polnud sellega mingit pistmist.

Melania endine sõbranna Stephanie Winston Wolkoff väitis hiljem, et Melania kandis jakki seetõttu, et muidu oleks temast uudistes vaid kaks minutit räägitud. «Melania teeb asju tähelepanu pärast, mitte mingil kindlal põhjusel ja see on midagi sellist, mis sai mulle aja jooksul selgeks.»

Toona selgitas endine USA president Donald Trump Twitteris, et tema abikaasa kandis jakki ühel kindlal põhjusel. «Tekst sellel jopel viitab libauudistele. Melania on saanud aru, kui valelik meedia olla võib, kuid talle ei lähe see enam korda, sest ta tunneb valed ära,» kirjutas Donald Trump siis.

Samas ütles Melania esindaja pärast juhtunut, et pole mõtet mingisugust salasõnumit otsida. «Ta külastas Texases illegaalselt USAsse saabunud lapsi. See samm näitab, et esileedile läheb laste saatus korda. Meedial tuleks panustada oma aega ja energiat rohkem esileedi heategevusprojektidele ja tööle, mitte ta rõivastelt sõnumite otsimisele,» lisas esindaja.

Küll aga kirjutati 2018. aastal sotsiaalmeedias ja uudistes palju sellest, kuidas sõnum esileedi jakil jätab mulje, nagu ei huvitaks teda kinnipidamiskeskuses olevate laste tulevik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles