POMMUUDIS ⟩ Sekspomm Pamela Anderson abiellus kuuendat korda

Elu24
Copy
Pamela Anderson
Pamela Anderson Foto: Eric Gaillard/Reuters/Scanpix

Äsja teatas «Rannavalve» staar Pamela Anderson, et loobub sotsiaalmeediast, nüüd on aga naine taas abielus! Pamela abikaasa on tema ihukaitsja. Paariga seotud Instagrami konto jagas tagasihoidlikust pulmapäevast pilte. 

Sekspomm Pamela Anderson (53) on taas abielus! «Rannavalve» sarjas tuntuks saanud naisele pani sõrmuse sõrme tema ihukaitsja Dan Hayhurst.

TMZ vahendab, et Pamela armus oma uude abikaasasse koroonaviiruse pandeemia ajal, kui nad olid kogu aeg ninapidi koos. Privaatne pulmapidu toimus detsembris, pühade ajal, kuid uudis jõudis meediasse alles nüüd.

Tundub, et pulmapidu toimus Kanadas, sest pilte paari tagasihoidlikust pulmapeost jagas Vancouveri saarel asuv organisatsioon RASTA Sanctuary, mis pakub päästetud loomadele igavest kodu. Organisatsioon soovis noorpaarile pulmade puhul õnne ja täpsustas, et pulmad toimusid jõululaupäeval.

Tseremoonia toimus väidetavalt tagaaias, mis kuulus maja juurde, mille Pamela ostis esialgu oma vanavanematele, vahendab TMZ. Kohal olid vaid Pamela, Dan, pastor ja tunnistaja. 

RASTA Sanctuary jagas pulmapäevast kokku kümmet pilti, kus on näha nii Pamela omapärast pulmakleiti, pulmakimpu kui ka minimalistlikku torti. Muidugi on piltidel ka Dan, keda Pamela enda sotsiaalmeedias näidanud ei ole. 

Alles eile vahendas Elu24, et Pamela on nüüdseks enda sotsiaalmeedia kontodest loobunud ja ei kavatse enam Insagrami, Twitterisse ega Facebooki postitada. 

«Ma ei ole sotsiaalmeediast kunagi huvitatud olnud ja nüüd, kus ma olen oma eluga kohanenud, olen lugemisest ja looduses olemisest siiralt inspireeritud. Ma olen vaba,» selgitas Pamela ja tänas kõiki oma fänne.

Pole kahtlustki, et Pamela õnne taga on tema värske abielu. Pamela ja Dani suhe tuli avalikuks 2020. aasta septembris, vahendab Page Six. Dan töötas Pamela heaks üle kahe aasta enne, kui nende vahel tekkis armastus. 

«Ta on 40ndates. Tõeline mees, lõpuks,» ütles allikas Page Sixile. «Ta teab, kuidas temaga käituda. Seda on äge vaadata. Ta tunneb ennast väga mugavalt, nad on alati teineteise silme all.»

Varem ettevõtete heaks töötanud Dani jaoks oli Pamela esimene Hollywoodi kuulsus, kelle ihukaitsjana ta töötas. 

Kahe lapse ema Pamela Anderson on olnud abielus varemgi. Esimene abielu oli Tommy Leega (aastatel 1995–1998), teine Kid Rocki ehk Robert James Ritchie seenioriga (aastatel 2006–2007) ning kolmas ja neljas abielu ühe ja sama mehe, Rick Salomoniga (aastatel 2007–2008 ja 2014–2015).

2020. aasta alguses räägiti kõmumeedias Pamela viiendast abielust Jon Petersiga. Nüüdseks on teada, et paar pidas vaid pulmapeo ja abielu sõlmimiseks pabereid ei allkirjastanud. Nende «abielu» purunes 12 päeva pärast pulmapidu.

«Oleme väga tänulikud teie toetuse eest ajal, mil võtame natuke aega, et hinnata ümber seda, mida me elult ja teineteiselt tahame,» teatas Pamela toona.

Mitmest lahutusest hoolimata ei olnud Pamela uuesti abiellumise lootust maha matnud. Küsimusele, kas ta oleks nõus taas abielluma, vastas modell alles möödunud aasta mais: «Absoluutselt! Aga ainult ühe korra veel. Palun Jumal, ainult ühe korra! Ainult ühe!» Kes oleks arvanud, et Pamela soov täitub kõigest seitse kuud hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles