MIS JUHTUS? ⟩ Pamela Anderson tegi sotsiaalmeediaga lõpparve

Elu24
Copy
Pamela Anderson 2019. aastal.
Pamela Anderson 2019. aastal. Foto: Robert Szaniszlo/ZUMAPRESS.com/Scanpix

«Rannavalve» staar Pamela Anderson kurvastas oma miljoneid fänne ja teatas, et on teinud sotsiaalmeediaga lõpparve. 

Pamela Andersonil on kokku miljoneid fänne, kes jälgivad «Rannavalve» staari nii Instagramis, Twitteris kui ka Facebookis.

Eile postitas aga Anderson kõigile oma kolmele sotsiaalmeedia kontole viimast korda. 

«See on mu viimane postitus Instagramis, Twitteris ja Facebookis,» kirjutas Anderson ja põhjendas lühidalt, miks ta sellise otsuse vastu võttis. 

«Ma ei ole sotsiaalmeediast kunagi huvitatud olnud ja nüüd, kus ma olen oma eluga kohanenud, olen lugemisest ja looduses olemisest siiralt inspireeritud. Ma olen vaba,» selgitas Pamela ja tänas kõiki oma fänne.

«Loodetavasti leiad ka sina oma eesmärkide püüdmiseks selle tugevuse ja inspiratsiooni,» tõdes ta ja lisas, «ja ära lase sel ajaraiskamisel end võrgutada.»

«Seda NAD tahavadki, nad saavad sind raha teenimiseks ja kontrollimiseks ära kasutada,» põrutas Anderson vihaselt sotsiaalmeedia pihta. 

Fännid olid Andersoni otsuse osas mõistvad. Instagramis, kus tal on 1,2 miljonit fänni, kirjutas mõni fänn, et jääb Andersoni igatsema. Twitteris oli tagasiside häälekam ja nii mõnigi mainis, et Instagramist ja Facebookist loobumine on mõistlik, kuid Twitterisse võiks Anderson aeg-ajalt ikka postitada. 

Vaatamata tõsiasjale, et Andersonile sotsiaalmeedia kunagi ei meeldinud, postitas ta oma kontodele üpris sageli. Instagramis leiab Andersoni kontolt üle 2000 postituse ja Twitterisse, kus tal on miljon fänni, postitas ta üle 17 000 korra. Andersoni Facebooki konto oli samuti väga aktiivne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles