«RASE PAADIS» ⟩ Trikoovallatus! Emily Ratajkowski võib ju lapseootel olla, aga trikitab ikka vanamoodi

Elu24
Copy
Emily Ratakowski
Emily Ratakowski Foto: ISM/Capital Pictures/ISM/Capital Pictures

Lapseootel supermodell Emily Ratajkowski (29) jagas Instagramis trikoopilti. «Rase paadis,» kirjutas ta kõnealuse pildi juurde.

Ratajkowski kostitas Instagrami pildiga, millel näitab ilmarahvale oma eriti põnevat ujumistrikood. Raske öelda, kui mugav selline rõivahilp on, ent nagu öeldakse – ärgem hinnakem raamatut kaane järgi.

«Rase paadis,» kirjutas ta pildiallkirjaks. 

Näitleja ja modell teatas 2020. aasta oktoobri lõpus, et on lapseootel. «Instagram teab, et ma olen rase enne, kui minu lähedased sõbrad ja minu vanemad. Mu voog on täis rasedatele mõeldud riiete reklaame,» avaldas naine möödunud kuul.

Ratajkowski avaldas ka, et ei soovi raseduse ajal lapse sugu teada saada. 

2018. aastal abiellus ta USAst pärit näitleja Sebastian Bear-McClardiga.

Modell Emily Ratajkowski on iiri, saksa, poola ja poola juudi päritolu. Tema isa kasvas katoliiklikus peres ning ema judaistlikus perekonnas. 

Modelli tähelend algas 2013. aastal, mil ta osales muusik Robin Thicke'i muusikavideos «Blurred lines». Kuigi lugu oli väga edukas, tekitas see ka suure pahameeletormi, sest laulu sisu peeti väga seksistlikuks. 

Ratajkowskit on korduvalt näha olnud ka kinolinal, sest ta on kaasa teinud sellistest filmides, nagu näiteks «Valetamine ja varastamine», «Saatjaskond», «Küll ma olen ilus» ning «Kadunud».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles