UHKE NIMEKIRI ⟩ Kõik Eesti Muusikaauhinnad 2021 esinejad on selgunud

Elu24
Copy
5MIINUST.
5MIINUST. Foto: Raul Mee

Tänavune Eesti Muusikaauhinnad gala toimub juba 28. jaanuaril. Tänaseks on selgunud ka kõik esinejad, kes pidulikul õhtul lavale astuvad. 

28. jaanuaril toimuval Eesti Muusikaauhinnad 2021 galal esinevad lisaks varasemalt väljakuulutatud artistidele ka kolme nominatsiooniga pärjatud NOËP ja Aasta Hip-Hop/Rap/R’n’B Artisti kategooria nominent 5MIINUST.

NOËP rõõmustab, et kandideerib tänavusel auhinnagalal suisa kolmes kategoorias ning lisab: "Eriti hea meel on muusikavideo nominatsiooni üle, sest silmapaistvaid videoid anti välja sel aastal omajagu. Mul on hea meel ka video kaasautori Karl Hans Õunpuu üle, kes investeeris tohutult aega ja energiat Bobi seiklustesse post-apokalüptilises Tallinnas."

NOËP on Eesti Muusikaauhindade gala üks esinejatest.
NOËP on Eesti Muusikaauhindade gala üks esinejatest. Foto: promo

Televaatajatele lubab NOËP, et laval saab näha ja kuulda nii vana kui ka uut. Viimast koosseisus NOËP x Ojamaa, kus koos aasta meesartisti nominendiga astub lavale ansamblitest Miljardid ja Gram-Of-Fun tuntud kitarrist ja produtsent Raul Ojamaa.

Varasemalt Eesti Muusikaauhindadelt loodetud, kuid saamata jäänud nominatsioonid on kollektiivile 5MIINUST valmistanud omajagu pettumust ehkki eelmisel aastal võideti auväärt Aasta Artisti tiitel, mis selgus publiku hääletuse tulemusel.

Sel korral ollakse nomineeritud Aasta Hip-Hop/Rap/R’n’B Artisti kategoorias, kuid loodeti, et ehk toob hittsingel "Loodus ja hobused" nominatsiooni ka Aasta Laulu tiitlile. Sel korral nii ei läinud.

Eesti Muusikaauhindadel astuvad lavale sellised artistid nagu 5MIINUSTAnett, Pitsa (koosseisus Eston Kohver 5MIINUSEST, Reket ja Boipepperoni), NOËP, nublu, Miljardid ning Terminaator. Aasta oodatuima muusikasündmuse jõuab televaatajateni  Kaire Vilgatsi ja Dagmar Oja juhtimisel Kanal 2-st.

Kuni galaõhtuni saad aga osa võtta suurest rahvahääletusest! Oma lemmikule saad hääle anda veebikeskkonnas elu24.ee/ema

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles