ÜLESTUNNISTUS ⟩ Maailma ilusaimaks kuulutatud neiu sõnul hakati teda tiitli pärast kiusama

Elu24
Copy
Neiu kuulutati eelmise aasta lõpul maailma ilusaimaks naiseks.
Neiu kuulutati eelmise aasta lõpul maailma ilusaimaks naiseks. Foto: Instagram

Iisraeli modell kuulutati eelmise aasta lõpul maailma ilusaimaks naiseks. Sealt saati on aga hulk inimesi võtnud eesmärgiks talle selgeks teha, et ta pole tiitlit väärt, kirjutab Mirror.

Vaid 19-aastane Iisraeli modell jõudis eelmise aasta lõpul maailma 100 kaunima näo seas auväärsele esimesele kohale. TC Candleri võistluse võitmine pole talle aga sugugi vastulöökideta tulnud.

Teadmata, et ta ise sinna võistlusele on jõudnud, krooniti ta särava Aasta kauneima Näo tiitliga. Kuigi Yael Shelbia on seal ka varem ilmunud, oli see vastukarva arvukatele kodanikele - isegi niivõrd, et neiut on internetis kiusama hakanud.

«Ma olen saanud palju toetust ja armastust,» kinnitas Yael meediale. «Samuti sõnumeid, mis ei olnud kõige kenamad.» Mõned on süüdistanud võistluse korraldajat «halvas maitses», teised aga öelnud otse, et nimekirjas on täiellikult eksitud.

«Nad ütlesid asju, mida vihkajad tavaliselt ütlevad,» heitis ta aga kriitika kõrvale. «Inimese teeb ilusaks lahke, tagasihoidlik ja eelkõige positiivne olek,» arutas Yael. «Kui sa oled, kena, näeb seda sinu silmadest ja need ei valeta kunagi.»

Modellil on Instagramis juba üle 1 200 000 jälgija. Neiu elus käib kõik mitmete nullidega: nimelt on ta suhtes miljardäri võsukese Brandon Koroffiga. Shelbia on teinud nime tõeliste superstaaride bändidega koostööd tehes. nende seas on olnud Kim Kardashian, Kylie Jenner, Lionel Messi ja teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles