PUHKUS MEHHIKOS! ⟩ Kylie Jenner jäädvustas reisil nii mõnedki kuumad hetked

Elu24
Copy
Kylie Jenner.
Kylie Jenner. Foto: DANNY MOLOSHOK/Reuters/Scanpix

Peale lõbusat puhkust oma modellist õe Kendall Jenneriga (25) on Kylie Jenner (23) taas oma kodulinnas Los Angeleses, kuid mõtete ja Instagrami postitustega ollakse endiselt Mehhikos. 

 

Vaid päev peale tagasi koju jõudmist postitab Kylie Jenner taas Instagrami fotoseeria, väljendades sellega oma igatsust vahetult lõppenud puhkuse üle. Naine jagab oma Instagramis fotosid helesinise veega basseinist, kandes seljas kaunis nappe bikiine.

Kadestusväärselt soojas Mehhikos fotosid tegev naine lehvitab fotodel muretult oma juukseid ja naudib puhkust täiel rinnal. 

Naine jagas fotosid ka eile, kui poseeris basseini ääres oma nahatooni bikiinides, taustal soe päikseloojang. Sotsiaalmeedia staaridest õed lendasin puhkama Kylie eralennukis, selgub E!News artiklist. Kaasa võeti ka oma lähedased sõbrad, kellega üheskoos toredalt aega veedeti ja rannamõnusid nauditi. 

Lühike puhkus veedeti mitmete luksustega villas, millel oli muidugi privaatne ligpääs rannale ja lõputult suur bassein. Öö Mehhiko villas maksab lausa 6500 dollarit öö, mahutades 12 inimest. Puhkajaid ootab peale mõnusat puhkust aga ees 14 päevane karantiin. 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles