ILUSÜSTIDRAAMA ⟩ Jennifer Lopez lükkab ümber Botoxi süüdistused

Elu24
Copy
Jennifer Lopez.
Jennifer Lopez. Foto: Bruce Cotler/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Jennifer Lopez (51) postitas Instagrami video, milles ta testib oma kosmeetikabrändi tooteid. Kuna naist tihti ilma meigita ei näe, siis olid kommentaatorid kohe kiired spekuleerima, kas kauni näolapi taga on ilusüstid.

Lopez aga nii asja ei jätnud, ning lajatas alusetutele kommentaaridele, kuis asjad tegelikult on. Naine oli oma loomulikus olekus, nähes välja naturaalselt kaunis, kuid paljud polnud kindlad, kas tegu on ikka naturaalse iluga. 

«Ma mainiksin ära, et ta kulmud ja otsesine ei liigu üldse kui sa emotsioone üritad välja näidata...sa oled kindlasti Botoxit süstinud. Ja palju. See on täiesti okei. Ma lihtsalt mainin,» kirjutab üks tähelepanelik jälgija, kes leiab, et ilusüstid on siin kindlasti mängus. 

«Muidugi teeb ta Botoxit. Ta otsaesine pole liikunud aastaid. Jäätunud. Ta valetab selle kohta, arvates, et me oleme lollid. Kaotasin usutavuse tema vastu,» kommenteerib teine botoxidetektiiv. 

Foto: Kuvatõmmis Twitterist.
Foto: Kuvatõmmis Twitterist.

«LOL...see on lihtsalt mu nägu!! 500 miljondat korda...Ma ei ole kunagi Botoxit või muid ilulõikus teinud!», ütleb naine, lootes, et inimesed on edaspidi positiivsemad ja sõbralikumad. Lauljatar usub, et olles kena teiste vastu, näed sa ka ise välja nooruslik ja ilus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles