PILTUUDIS ⟩ Getter Jaani läks metsanduskooli uusi oskusi omandama

Elu24
Copy
Lauljatar Getter Jaani
Lauljatar Getter Jaani Foto: Mihkel Maripuu

Lauljatar Getter Jaani postitas sotsiaalmeediasse erksa pildi ja avaldas, et omandab Luua metsanduskoolis uusi oskusi.

Getter Jaani postitas enda Instagrami kontole ägeda pildi, kus lauljataril on seljas uhke varustus. «Kas ma läksin uuesti kooli?» küsib lauljatar ise postituse pealkirjas ja annab fännidele kiirelt ka vastuse.

«Ei, seda nüüd mitte, aga kursusele ja uusi oskusi omandama küll ja miks mitte teha midagi, mida pole kunagi varem teinud aga millega saan vanaemal ja vanaisal maal abiks olla,» selgitas Getter.

Oma Instagrami-lugudes avaldas Getter enne õppepäeva algust, et tänane päev tuleb väga teistmoodi ja põnev. «Koolipingis pole nüüd küll ammu istunud,» kirjutas Getter koolipäeva alguses.

Getter pole aga esimene, kes Luua metsanduskooli poole lisateadmiste saamiseks on hiljuti pöördunud. Möödunud aastal selgus, et abielupaar Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar on ostnud Hiiumaale metsatuka, kuhu soovivad lähiaastatel oma pesa ehitada.

Sellega seoses avaldasid Mikk ja Tanja, et nad mõlemad on leidnud ka tee Luua metsanduskooli. Mikul algas teine õppeaasta metsanduse erialal ning Tanja on Miku sõnul käsile võtnud maastikuarhitektuuri eriala omandamise. 

Novembris avaldas Tanja enda Instagramis koolist ka vahva pildi. «Uued oskused, hetkel muidugi pigem mitteoskused,» naljatas Tanja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles