EHMATAV KOGEMUS ⟩ Netflixi staar räägib oma kokkupuutest hullude fännidega

Elu24
Copy
Noah Centineo.
Noah Centineo. Foto: Jordan Strauss/AP/Scanpix

Nägus südametemurdjast näitleja Noah Centino (24) sai oma karjääri algusaastatel ebameeldiva fännikogemuse osaliseks.  

Noah Centino populaarsus kogus tuure, kui näitleja sai rolli Jenny Hani raamatul põhinevas filmis «Kõigile poistele, keda ma olen armastanud» (2018). Lisaks on mees kaasa teinud ka filmi jätkus «Kõigile poistele: Ma armastan sind endiselt» (2020) ja «Ideaalne kohting» (2018).

Peale filmide edu kasvas hoogsalt Centineo neiudest koosnev fännibaas, kes olid noormehesse kõrvuni armunud.

GQ-le intervjuu andnud Centineo meenutab üht pisut hirmutavat seika, mil ta põrkas lennujaamas kokku oma tulihingeliste fännidega. Kannatlikult JFK lennujaamas oma kohvrit oodates ja muusikat kuulates tabas meest kõhe tunne, justkui keegi seisaks talle ütlemata lähedal. Fänn oli hiilinud mehele külje alla ja hingas talle kuklasse. 

«Ma ehmatasin end peaaegu surnuks!», meenutab Centineo. Näitleja uuris tema isiklikus ruumis viibivalt mehelt, et kuis siis reis oli. «Oh ei, me ei lennanud. Me oleme siin sinu pärast,» tunnistas hullunud fänn. 

Tuli välja, et kahest poisist ja kolmest tüdrukust koosnenud seltskond oli jälginud ta lendu ja otsutanud teda lennujaama tervitama tulla. Kuna avalikkuse suurem tähelepanu tabas meest alles peale populaarset filmi, siis oli see üks tema esimesi kogemusi «hullude fännidega».

Asi ei piirdunud aga sellega ja seltskond üritas teda lisaks kõigele ka koju jälitada. Armastatud näitleja õnneks oli ta taksojuhil kogemust fännide maharaputamisega. «Ära muretse, ma olen sõidutanud Angelina Jolied, ma tean täpselt kuidas seda teha.» Centineol vedas, kuid juhtunu andis mehele aimu, et tähelepanu keskpunktis olemine ei saa sugugi meelakkumine olema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles