PEALE 17 AASTAT! ⟩ «Seks ja linn» alustab taas

Elu24
Copy
Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis ja Kim Cattrall "Seks ja linn 2" esilinastusel 2010.
Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis ja Kim Cattrall "Seks ja linn 2" esilinastusel 2010. Foto: Antony Jones/UK Press/Press Association Images/Scanpix

HBO seriaal «Seks ja linn», mis on jooksnud teleekraanidel aastast 1998 kuni 2004, naaseb televaatajate tungival soovil. 

Peale 17 aastat saavad legendaarsed naisikoonid taas naiste meelt lahutada, küll aga mitte endises koosseisus. Sarjas hakkavad kaasa tegema Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ja Kristin Davis, pakkumisest keeldus aga Kim Cattrall, kes kehastas seriaalis temperamentset ja ettearvamatut Samantha Jonesi. 

US Magazine andmetel sai Cattrall siiski kuue hooaja vältel aru, et meeskonnaga ei olnud läbisaamised kõige paremad, mistõttu üheskoos töötamine ei sujuks ka edaspidi. Küll aga jätkavad seiklust tegelaskujud Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes ja Charlotte York. 

Seriaal jälgib Carrie, Miranda ja Charlottei igapäevaseikluseid, kus nad ekslevad oma viiekümnendates eluaastates ja satuvad erinevatesse sekeldustesse. 

HBO Max andmetel saab 10- episoodiline sari nimeks «And Just Like That...» ning võtetega alustatakse New Yorgis hiliskevadel. Sari esilinastub HBO Maxis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles