AJASTU LÕPP ⟩ Filmiti Kardashianide tõsieluseriaali viimane osa

Elu24
Copy
Kris Jenner koos tütardega. Pildil vasakult: Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kim Kardashian.
Kris Jenner koos tütardega. Pildil vasakult: Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kim Kardashian. Foto: JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP/Scanpix

14 aastat väldanud «Keeping Up With the Kardashians», mis oli kuulsuse hüppeplatvormiks kõigile Kardashian-Jenner perekonnaliikmetele, on igaveseks lõppenud. Purki pandi tõsieluseriaali viimane osa. 

Eelmise aasta septembris andis perekond teada, et 20. hooaeg jääb tõsieluseriaali, mis tegi nad tuntuks üle terve maailma, viimaseks. Ehkki televaatajateni pole veel teleseriaali lõpp saabunud, oli oluline verstapost tõsieluperekonna elus - nad lõpetasid seriaali filmimise igaveseks. 

Õed Kim, Kourtney ja Khloe Kardashian jagasid oma Instagramis hetki viimasest päevast. Tõsielustaare täitis viimasel võttepäeval nii kurbus, nostalgia kui ka tänutunne, sest sari kinkis neile ülemaailmse kuulsuse. Kourtney jagas pilti šampuseklaasist ja kirjutas sinna juurde: «Ma ametlikult nutan. Tänulik iga sekundi eest». 

Foto: Kuvatõmmis Kourtney Kardashiani Instagrami Story'st

Kardashianid jätsid sarjaga hüvasti koos võttemeeskonnaga tähistades, kellest mitmed on perekonnaga igapäevaselt koos olnud aastaid. Emotsionaalne Kim ütles 14 aastat sarja helitehnik olnud Erin Paxtonile «ära nuta», vahendab Cosmopolitan

Foto: Kuvatõmmis Kourtney Kardashiani Instagrami Story'st. Sarja «Keeping Up With the Kardashians» helitehnik Erin Paxton.

Khloe Kardashian jagas oma Instagrami jälgijatega hoopiski pilti enda kohvitopsist, kuhu oli kümneid kordi peale kirjutatud «happy last day» ehk «head viimast päeva». Kohviketi Starbucks jooki nautis tõsielustaar muidugi enda Rolls Royce luksusautos. 

Foto: Kuvatõmmis Khloe Kardashiani Instagrami Story'st

Sarja viimane episood peaks vaatajateni jõudma sel kevadel USA telekanalil E!. Kui tuli teade sarja lõppemisest, andis Telekanal E! teada, et «austavad perekonna otsust elada oma elu ilma kaamerateta», vahendab Daily Mail

Kuidas talenditu perekond aastaid kogu maailma meelt lahutas 

Sari alustas 2007. aastal, mil perekond tegelikult väga tuntud polnudki. Kardashianide patriarh, 2003. aastal surnud Robert Kardashian, oli tuntust kogunud kui OJ Simpsoni kaitsja kuulsas kohtuprotsessis sportlase üle. Kim Kardashian oli töötanud Hiltoni hotelliketi pärijanna Paris Hiltoni heaks ning ehkki paar kuud enne sarja jõudmist teleekraanidele lekkis ka Kimi seksvideo, on perekond eitanud ise intiimvideo lekitamist sarja promomise eesmärgil.  

Kardashianid suutsid televaatajatele pakkkuda miskit, mis tundus intiimsem kui teised tõsielusarjad, vahendab The Guardian. Nad suutsid teenida miljardeid ennast tõeliselt televaatajatele avades. 

Kardashianid on vastuoluline perekond ning neid on suisa nimetatud inimesteks, kes on «talenditud ja nartsissistlikud ajusurnud bimbod». Ehkki pereliikmeid on tihti nimetatud talendituks, mõjutavad nad ka inimeste elu, kes pole ehk isegi nende tõsielusarjast midagi kuulnud. Näiteks kaotas sotsiaalmeediaplatvorm Snapchat 1,3 miljardit dollarit aktsiaväärtust, kui perkeonna noorim liige, Kylie Jenner Twitteris säutsus: «Kas keegi veel ei ava enam kunagi Snapchati rakendust? Või olen see ainult mina...see on nii kurb».

Ehkki just sari «Keeping Up With the Kardashians» on see, mis tõi perekonnale kuulsuse ja suure osa nende teenistustest, on see tänaseks niivõrd marginaalne osa pere sissetulekust, et sarja lõpetamine nende heaolu ei mõjuta. Perekond teenib suure osa oma varast läbi sotsiaalmeedia, kus ühe reklaampostituse hind võib olla lausa miljon dollarit, vahendab The Guardian

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles