VIDEO ⟩ Rahvas on leilis: sotsiaalmeedias levib video kutist, kes taob jalaga Solarise keskuse digiekraani

Elu24
Copy
TikTokis levib videoklipp noormehest, kes tagus jalaga Solaris keskuse digiekraani.
TikTokis levib videoklipp noormehest, kes tagus jalaga Solaris keskuse digiekraani. Foto: Kuvatõmmised TikTok videost / Elu24 kollaaž

Sotsiaalmeedias on lendu läinud videoklipp noormehest, kes peksab Tallinnas, Solarise keskuse digiekraani. 

Populaarses sotsiaalmeediaplatvormis TikTok jagati 7. jaanuaril videoklippi noormehest, kes taob jalaga Solarise keskuse digiekraani. Noormees ei lõpeta tagumist ka siis, kui tema teole satub peale meesterahvas. Pealtnägija küsimuse peale hakkab filmimisega tegelenud noormees naerma ja on näha, kuidas pealtnägija lahkub.

Videotöötluse abiga on postituse lõppu lisatud ka foto politseiautost, mis sündmuskohale saabus.

@kotkakauplus

##tallinn До этого она была разбита кем то другим

♬ оригинальный звук - Твой тот самый.

Vähem kui ööpäevaga teenis klipp ligi 30 000 vaatamist ja selle alla on jäetud üle 200 kommentaari. Netirahvast ärritanud videoklipi all kritiseeritakse noormeeste käitumist praktiliselt iga kommentaariga.

«Ma mõtlen ja vaatan selliseid videoid ja ei saa aru, kas tänapäeva noortel pole tõesti oma eluga midagi targemat peale hakata, kui ainult asju lõhkuda?» küsis üks neiu murelikult. 

Solarise keskuse turundusjuht Kristin Lepikson kinnitas, et vahejuhtum leidis aset kolmapäeval, 6. jaanuaril pärast keskuse sulgemist ehk peale kella 23. Lepiksoni sõnul oli hädaabinumbrile helistanud juhtunut pealt näinud isik ja sündmuskohale saabunud politsei teavitas sellest keskuse turvameeskonda. «Keskuse turvameeste sõnul võeti mingid isikud kinni,» lisas Lepikson.

Turundusjuhi täpsustas lõpetuseks, et noormehe jala ette jäänud digiekraan oli juba enne vahejuhtumit katki: «Vana-aasta õhtul tagurdas sellele sisse kaubaauto.»

Kesklinna jaoskonna menetlustalituse juht Jelena Mirošnitšenko kinnitas, et politsei sai 6. jaanuaril kella 23 ajal teate, et Estonia puiesteel asuva Solarise keskuse ees lõhuti bussipeatuse juures digiekraan. «Teataja sõnutsi oli tegu noormeestega, kes hiljem peatusest bussile läksid. Politseinikud peatasid bussi ja viisid kaks noormeest jaoskonda. Üks neist, 18-aastane noormees peeti menetlusalusena kinni.»

Mirošnitšenko lisas, et juhtunu osas alustati väärteomenetlust. «Esialgsetel andmetel oli digiekraan Solarise turvamehe sõnul juba varasemalt veidi katki. Keskus uurib lõhkumise asjaolusid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles