EMAD ON LEILIS ⟩ Juutuuber JoJo Siwa lauamäng kubiseb nilbustest

Elu24
Copy
Jojo Siwa Nickelodeoni Laste valiku auhindadel 2019.
Jojo Siwa Nickelodeoni Laste valiku auhindadel 2019. Foto: Faye Sadou/MPI/Capital Pictures/SAD/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Lasteseas populaarne juutuuber ja laulja Jojo Siwa (17) andis välja lauamängu «JoJo´s Juice», mille sisu tekitas lapsevanemates palju pahameelt.

Nickelodeoni lauamäng, mis on muideks mõeldud 6 aastastele ja vanematele, sisaldas paari küsimust, mis tõstatasid meedias arutelu lapsevanemate seas. 

Lauamängu «Tõde ja tegu» sektsioonis käisid läbi küsimused: «Kas sa oled käinud varem väljas ilma aluspesuta?» ja «Kas sind on varem arreteeritud?»

Oma tütrele jõuludeks mängu ostnud Heather Watson jagab Facebookis pilte kommentaariga, «Kui su lapsel on see JOJO mäng, siis see kuulub prügikasti! Vaadake neid küsimusi. See maailm on haige!»

If your CHILD has this JOJO game..I think it belongs in the trash. I am just ?? what in the actual... look at these questions, dares etc. This world is SICK!

Posted by Heather Watson on Reede, 1. jaanuar 2021

Jojo postitas Tiktoki video selgitamaks juhtunut. «Mul ei olnud õrna aimugi», põhjendab nooruk ebasündsaid küsimusi mängus. «Kui me teeme firmadega neid mänge, siis kõike ei arutata paraku minuga läbi». Jojo selgitab, et ta teeb kõik endast oleneva, et mäng saaks poelettidelt eemaldatud ja et tal on väga kahju, et midagi sellist üldse juhtus.

@watsonfam6

#duet with @itsjojosiwa Thank you sooo much for taking care of this! My daughter loves you!!❤️you made her day.

♬ Boomerang - Jojo Siwa

Nickelodeon, kes mängu tootis, andis esmaspäeval välja teate, et mäng eemaldatakse lettidelt. «Me austame ja hindame Jojo Siwa ning tema fännide vahelist sidet ja tegeleme kaebustega, mille oleme saanud murelikelt klientidelt.»

Kes on Jojo Siwa?

Jojo kogus kuulsust tantsu- ja tõsielusarjas «Dance mom´s». Lastepoolt palavalt armastatud juutuuber postitab oma kanalil videoid oma igapäevaelust.

Tema kuulsusest annab aimu ka see, et noor juutuber jõudis tänu oma suurele jälgijaskonnale eelmine aasta The Time´s Magazine Top 100 kõige mõjukama inimese edetabelisse.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles