Pärimusmuusika pidu otsib uut ilmet

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SAKALA01: FOLK: VILJANDI, EESTI, 26jul08
FOLK. 
pk/ Foto LIIS SAAR/ SAKALA
SAKALA01: FOLK: VILJANDI, EESTI, 26jul08 FOLK. pk/ Foto LIIS SAAR/ SAKALA Foto: LIIS SAAR/SAKALA

Eesti pärimusmuusika keskus kuulutab välja stipendiumivõistluse, loomaks tänavusele Viljandi pärimusmuusika festivalile sobivat tunnuskujundust.


Tunnuskujundus peab lähtuma festivali teemast «Soolo!». Kujundust kasutatakse festivali plakatil ja teistes reklaamides.

Võistlusel osalemiseks palutakse esitada plakati (trükisuurus A1) kujundus, millel on ka festivali nimi ja aeg (23.-26. juuli), Viljandi pärimusmuusika festivali, Eesti pärimusmuusika keskuse ja Euroopa maailmamuusikafestivalide foorumi logo ning festivali kodulehe aadress www.folk.ee.

«Jätkates senist traditsiooni, võib plakatil olla mingis vormis näha päikest, kuud ja pääsukesi, kuid see pole kohustuslik,» teatab pärimusmuusika keskus. «Kujunduse üksikelemente peab olema võimalik kasutada festivali trükiste, meenete ja muu atribuutika kujundamisel. T-särgi kujunduse võite soovi korral eraldi vormistada, see võib olla nii plakati vähendatud kujutis kui ka plakatist erinev, kuid sellega haakuv lahendus.»

Võistlustöö palutakse esitada mustvalgena ja värviliselt A4 formaadis paberil, tööle lisada kinnine ümbrik autori andmetega.

Tööd esitada 30. jaanuariks ja saata postiga aadressil Eesti pärimusmuusika keskus, Tasuja pst. 6, 71011 Viljandi või tuua samal aadressil asuvasse pärimusmuusika aida infoletti.

Otsuse festivali teemaga sobivaima kujunduse osas langetab festivali korraldusmeeskond. Välja valitud töö autoriga sõlmitakse stipendiumileping, milles täpsustatakse ka kujunduse edaspidise kasutamise tingimused.

Stipendiumifondi suurus on 15 000 krooni, välja antakse kuni kolm stipendiumi. Korraldajatel on õigus jätta stipendiumid välja andmata, kui sobival tasemel töid ei laeku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles