VIDEO ⟩ Kossutähest sai «poksikohtunik»: tüdruksõbra alustatud naistekätš võib kalliks maksma minna

Elu24
Copy
Rajon Rondo tähistas tänavu Los Angelese Lakersi mängijana NBA tiitlivõitu, uuel hooajal mängib mees Atlanta Hawksis.
Rajon Rondo tähistas tänavu Los Angelese Lakersi mängijana NBA tiitlivõitu, uuel hooajal mängib mees Atlanta Hawksis. Foto: Kim Klement/USA TODAY Sports/Scanpix

Korvpalliliiga NBA täht Rajon Rondo ja tema tüdruksõber kaevati kohtusse vägivaldsuse eest. Kannataja Toktam Jorshari nõuab paarilt miljon dollarit. 

Joshari ja NBA-tähe ning tolle girlfriendi vahel tekkis arusaamatus, kui Joshari oli ilmselgelt paari edevmaasturile liiga lähedale parkinud. Sõnavaling läks peagi üle rusikaraheks, kui Rondo tüdruksõbral asi lõpuks üle viskas. Videolt on näha, kuidas ta Josharit rusikatega pähe klobib. Rondo ise on nagu poksikohtunik, ega taplusesse ei sekku. 

Kohtudokumentide kohaselt väidab Joshari, et Rondo oli parkinud oma 300 000 dollarit maksva Rolls Royce maasturi invaauto parkimiskohale. Samuti teatas Joshari, et Rondo pahandas temaga, sest ta oli  oma masina Rondo autole liiga lähedale parkinud. 

Rondo advokaat on samuti juhtumit kommenteerinud: «Rondo üritas kaklejaid teineteisest lahutada. Ta ei kasutanud vägivalda, ega tõuganud kedagi. Hageja oli parkinud auto ainult viie sentimeetri kaugusele Rondo autost ning polnud jätnud autot märgitud parkimiskohale. Samuti ei nõustunud hageja kandma kaitsemaski ega autot mujale siirdama.»

«Me ei kavatse hagejale sentigi maksta, võidame selle kohtukeissi,» lisas Rondo advokaat.

34-aastane Rondo on mänginud erinevates NBA klubides alates 2006. aastast. Alanud hooajal esindab ta Atlanta Hawksi.

 Rajon Rondo
 Rajon Rondo Foto: Kevin C. Cox/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles