TA TEGI SEDA JÄLLE ⟩ Paavst pani järgmise instakaunitari pildile laigi!

Elu24
Copy
Paavst Franciscus. 
Paavst Franciscus. Foto: Eero Vabamägi

Paistab, et paavst Franciscuse Instagrami konto on jälle jäänud silma sellega, et Püha Isa silma on jäänud järgmine kaunis naine, kelle pilt sai ootamatu laigi.

Miks aasta kõige pühamal ajal osutus paavsti Instagrami kontolt laigi saanuks ka isehakanud koristuskuninganna Margot Foxx, kes toodab saidil OnlyFans sisu, jääb praegu mõistatuseks, vahendas Unlaid.

Huvitav on see, et @franciscus konto, millel on üle 7,5 miljoni jälgija, ei jälgi tegelikult ühtegi teist kontot. Isegi mitte ametlikku Jeesuse Kristuse superstaari kontot. Seega on selge, et kesiganes vastutab paavst Franciscuse konto eest, oleks pidanud otsinguribale sisestama Foxxi nime.

See pole esimene kord, kui paavsti konto alt pannakse laik mõne instakaunitari pildile. 

Eelmisel kuul hakkas Vatikan uurima, kes ja miks pani paavsti konto alt laigi Brasiilia modelli ja voogesitaja Natalia Garibotto fotole.

Alates 14. novembrist, pärast seda, kui selgus, et laik pole jäänud ka laiemale üldsusele märkamatuks, eemaldati laik kõnealuselt fotolt.

Siiski reageeriti laigile üle maailma erinevalt. Kes rõõmustas, kes oli sellest aga segaduses. 

18. novembril teatas Püha Tooli pressibüroo katoliku uudisteagentuurile (CNA): «Võime välistada, et laik pärineb Pühalt Toolilt, kes on selgituste saamiseks pöördunud Instagrami poole.».

Muidugi ei halda paavst Franciscus ise oma sotsiaalmeediakontosid ja tal on selleks lausa terve meeskond, kes neid jälgib. Siiski ei ole veel teada, kes konto alt piltidele laike paneb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles