JÕULUEELNE ÕNNETUS ⟩ Kasahstani musklimehe seksinukust abikaasa vajab «haiglaravi»​​

Elu24
Copy
Kasahstani musklimees koos oma seksinukust abikaasaga.
Kasahstani musklimees koos oma seksinukust abikaasaga. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Musklimees Juri Tolotško abiellus novembris Kasahstanis toimunud tseremoonial oma seksinukust pruudi Margoga, kellega ta kohtus baaris. Paari esimesi ühiseid jõule varjutab aga asjaolu, et pruut läks katki. 

Kasahstanist pärit Juri Tolotško lootis koos oma seksinukust abikaasaga veeta esimesed ühised jõulud koos, kuid kahjuks seisab veel enne ühiste jõulude tähistamist ees pingeline periood, mille jooksul tema pruut remondis on, vahendas Daily Star.

Mehe sõnul oleks naise terveks saamine mõlema jaoks suur kingitus. «Ta läks katki ja on teises linnas remondis,» rääkis kulturist. 

Juri ja Margo abiellusid tänavu 25. novembril. Kasahstanis on pulmapidamise ainsad tingimused, et abielluvad mees ja naine, kes annavad oma nõusoleku ning on mõlemad vähemalt 18-aastased. Kohaliku meedia sõnul peaks Juri ja seksnuku abieluliit olema lubatud.

Juri «kohtas» seksnukku 2018. aasta lõpus. Musklimees on oma suhet seksnukuga jaganud ohtralt Instagramis, kus mehel on üle 40 000 jälgija. Ta postitab koos Margoga nii pilte kui videoklippe. Ta käib nukuga väljas söömas, reisimas ja poseerib ka profifotograafidele.

Vaatamata kriitikale on Juri enda ja Margo ühise tuleviku suhtes optimistlik. Hiljuti kirjeldas panseksuaalne Juri põgusalt ka oma suhet Margoga: «Mulle meeldib seks. Sugu, seksuaalne orientatsioon ei ole siin praktiliselt tähtsad. [...] Meie (Margo ja tema - toim) lugu erutab mind rohkem kui seks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles