VIDEO ⟩ Idiootliku sillahüppe teinud USA juutuuber: mind ei ehitatud tavaliseks!

Elu24
Copy
Saa Fomba enne kurikuulsat vettehüpet.
Saa Fomba enne kurikuulsat vettehüpet. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Vaid tuhande jälgijaga USA juutuuber Saa Fomba tahtis nii väga kuulsaks saada, et otsustas purjus inimeste loba näitamisest palju kaugemale minna. Lennuka mehe uus video saigi tuhandeid vaatamisi, kuid kas see oli see hind, mida ta oli valmis maksma? 

Seni intervjueeris Fomba tänaval pidutsevaid inimesi ning parimal juhul sai vaid paar tuhat vaatamist. Kaks päeva tagasi juutuubi üles riputatud videot Texases Colorado jõe ääres juhtunust on juba vaadanud 60 000 inimest ning selle populaarsus aina kasvab.

Mida siis Fomba tegi? Mees ronis 183 meetrise silla kõige kõrgemasse punkti ja hüppas sealt lihtsalt alla, vahendas veebitabloid TMZ.

Enne silla otsa ronimist tegi Fomba kaamerasse väikse sissejuhatuse, juhtides tähelepanu silla kõrgusele ning lisades, et ta tahab endast märki maha jätta. 

«Võib-olla näete seda hüppena, et saada vaatamisi, aga ma näen selles enamat. Mind ei ehitatud tavaliseks, ma olen unistuste jälitaja, ma ei lepi vähemaga, ma jätan oma jälje sellele planeedile, mida me nimetame maaks, meie koduks,» kuulutas Fomba. Ta jättis kaamera maha ja ronis sillale endast märki maha jätma.

Mõni hetk hiljem on videost näha, kuidas tume kogu meeletu kiirusega vette kaob. Järgmisena on kaadris vees ulpiv mees, kelle poole kiirustab kaater ja pealtnägijad tõstavad abitu Fomba jõest välja. Kaldal hoiab arualge õhulendur kätega peast kinni.

TMZ andmetel kutsuti mehele abi ja ta viidi haiglasse. Õnnekombel jäi Fomba ellu, kuid koljumurru tõttu ta haiglast veel ei pääse.

Kõva obaduse vastu pead saanud juutuuber kurtis, et tal on raske liigutada, kuid haaras siiski kaamera ning tegi uutele ja vanadele fännidele motivatsioonipöördumise: «loodetavasti see video motiveerib sind oma unistusi püüdma!»

Videot vaadanud kümnete tuhandete inimeste seas levib pigem arvamus, et millisest otsast see nüüd motiveeriv on ning pigem on Fomba käitumine «vastutustundetu» ja «idiootne». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles