JÕHKER ⟩ Vihatud pedofiili kongis mõrvanud mees naeris süüdistust kuuldes kohtunikule näkku (2)

Elu24
Copy
Huckle leidis vanglas äärmiselt brutaalse otsa.
Huckle leidis vanglas äärmiselt brutaalse otsa. Foto: PA Wire / SCANPIX

Kardetud Briti sariahistaja leidis vanglas kirjeldamatult õudse otsa. Kohtuniku sõnul on tapja täielik psühhopaat ja peab aastakümneid kinni istuma.

Eile mõisteti Ühendkuningriigis vähemalt aastakümneteks vangi Paul Fitzgerald. Mees mõrvas aasta eest Full Suttoni vanglas erakordselt brutaalselt ja piinavalt mehe, kes kandis karistust umbes 200 lapseahistamise episoodi eest.

Kohtunik teatas oma otsuse video kaudu toimunud kohtuistungil. «Sa oled psühhopaat ja saad rahuldust piinamise, vägistamise, tapmise ja isegi inimsöömise kujutluspildist,» teatas ta.

Daily Maili teatel naeris Fitzgerald selle peale - tema väitel oli tegemist «poeetilise karistusega» lapseahistajale. 30-aastane mees sai tapmise eest vähemalt 34-aastase vanglakaristuse.

Äärmiselt brutaalne lõpp

Briti kõige hullemaks lapseahistajaks tituleeritud Richard Huckle sattus varasema seksuaalkuriteo ja vägivalla eest istuva Fitzgeraldi otsa kongis. Kohtuniku sõnul oli lõpp äärmiselt sadistlik.

Uurimise järgi sidus Fitzgerald pedofiili kaabliga kinni. Seejärel vägistas ta Huckle'i mingi esemega, lõi talle pastaka ninaauku ja tappis mehe, lüües ta pea mitu korda vastu põrandat.

«Ma olen kindel, et sa tegid teadliku otsuse ta tappa. Nagu ise ütlesid, sa tapsid ta külmavereliselt,» kinnitas kohtunik. Tunnistuste järgi oli Fitzgerald end tundnud «nagu pilves». Enda väitel oli ta plaaninud ka Huckle'i surnukeha süüa.

«Ma arvan, et ma tapsin ta ära, ta on surnud,» oli mees öelnud, kui ta avastati ja surnukeha kõrvalt ära viidi. Enda sõnul oli ta tahtnud kedagi tappa juba varem ning otsustas, et Huckle on sobiv «kandidaat».

Fitzgerald tahtis enda sõnul, et pedofiil «teada saaks, mis tunne see on». 33-aastast Huckle'it ootas surma ajal veel ligi 20 aastat vanglas.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles