VÕIMAS! ⟩ 51-aastane Jennifer Aniston teeb spordirinnahoidjas silmad ette ka endast poole noorematele (3)

Elu24
Copy
Jennifer Aniston 2017. aastal.
Jennifer Aniston 2017. aastal. Foto: Scanpix/PA Images

«Sõprade» staar Jennifer Aniston (51) näitas, kui suurepärasest füüsilises vormis ta on, kirjutab brittide väljaanne Daily Star.

Väljaanne kirjutab, et tegemist on ettevõtte Vital Proteins promopiltidega. Nädalapäevad varem avaldas Hollywoodi näitleja sotsiaalmeedia vahendusel ka, et teeb kõnealuse brändiga koostööd.

VAATA VÄRSKEID PILTE SIIT!

Jennifer Aniston (51) mängis «Sõprades» Rachel Greeni tegelaskuju. Lisaks on ta kaasa teinud mitmetes tuntud filmides, nagu näiteks «Marley ja mina», «Vastikud ülemused», «Me oleme Millerid», «Minu liba-abikaasa», «Pearahakütt», «Jutud käivad» ja paljud teised.

Ta on saanud nii Emmy kui ka Kuldgloobuse.

Aniston ja Brad Pitt hakkasid deitima 1998. aastal ja 2000. aastal nad ka abiellusid. Nende abielu kestis ligi viis aastat, sest 2005. aasta märtsis andis Aniston lahutuse sisse. Toona levisid kuulujutud, et paarike läks lahku seetõttu, et Pittil tekkis armusuhe Angelina Jolie'ga.

Anistoni on aastate jooksul paari pandud mitmete staaridega, nagu näiteks John Mayeriga, Vince Vaughniga, Gerard Butleriga ja Paul Sculforiga.

2011. aastal hakkas ta deitima näitleja Justin Theroux'ga ning 2012. aasta augustis paarike kihlus. Nad abiellusid 2015. aastal ja lahutasid 2017. aastal.

Ta on Courteney Cox'i ja David Arquette'i tütre Coco ristiema.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles