KISUB TÕSISEKS ⟩ Vatikan uurib, kuidas sai Brasiilia instakaunitar oma pepupildile paavstilt laigi

Elu24
Copy
Kas paavst Franciscus laikis tõesti Brasiilia kaunitari Natalia Garibotto instapilti?
Kas paavst Franciscus laikis tõesti Brasiilia kaunitari Natalia Garibotto instapilti? Foto: Instagram/Scanpix/SIPA

Möödunud nädalavahetusel jagas Elu24 Brasiiliast pärit instakaunitari kotkasilmsete fännide avastust. Nimelt oli ühte modelli instapilti laikinud ka paavst Franciscus. Nüüd on Vatikan juhtunut lähemalt uurima hakanud. 

Twitteris jagas kasutaja Barstool Sports kuvatõmmiseid sellest, kuidas paavsti Instagrami konto on üks paljudest, kes on Natalia Garibotto pildi meeldivaks märkinud. Täpsemalt on kõnealusel fotol nüüd juba üle 140 000 meeldimise.

13. novembril ilmunud paavst Franciscuse «meeldib» südameke Brasiilia modelli instapildilt kadus juba järgmisel päeval, ning Daily Stari sõnul pole Vatikani esindajad olukorda lähemalt kommenteerinud.

Garibotto on asjast teadlik ning kommenteeris humoorikalt: «Vähemalt lähen ma nüüd taevasse».

Catholic News Agency (CNA) vahendab nüüd, et Vatikan on asja lähemalt uurima hakanud. Vatikani ametlikele pressiesindajatele lähedane allikas avaldas CNA-le, et paavsti Instagrami kontot haldab kindel meeskond. Veendumaks, kes sellest meeskonnast Brasiilia instakaunitari oktoobri alguses postitatud pildile laigi pani, algatati sisejuurdlus.

Briti väljaanne Daily Star kirjutas nädalavahetusel, et pole teada, kas paavsti sotsiaalmeedia konto alt laigiti pilti kogemata või mitte. 

Barstool Sportsi säuts tekitas Twitteris paljudes pahameelt, kuna seda peeti lihtsalt ebaviisakaks. «Võta see säuts maha, häbi sul olgu!» kirjutas sotsiaalmeedias üks asjast häiritud kodanik.

Samas leidus ka neid, kelle arust oli kogu olukord humoorikas. «Vot see on minu tüüpi paavst!» säutsuti Twitteris.

Brasiiliast pärit suunamudija Natalia Garibotto (27) on Instagramis võrdlemisi populaarne, tema tegemistel hoiab silma peal 2,2 miljonit kasutajat. 

Paavst Franciscuse Instagrami kontol on 7,2 miljonit jälgijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles