USKUMATU LUGU ⟩ Mees murdis Buckinghami paleesse sisse, puhkas troonil jalga ja jõudis otsapidi ka kuninganna magamistuppa

Britten Torstenberg
, Reporter-toimetaja
Copy
Kuninganna Elizabeth II magamistoas käis 1982. aastal võõras mees. Väiksem pilt vargast on illustreeriv.
Kuninganna Elizabeth II magamistoas käis 1982. aastal võõras mees. Väiksem pilt vargast on illustreeriv. Foto: Scanpix/Shutterstock

Suurbritanniast pärit Michael Fagan on mees, kes 1982. aastal murdis sisse Buckinghami paleesse ning jõudis otsapidi välja kuninganna magamistuppa. Kuidas see kõik tal õnnestus? 

Michael Fagan ise väidab, et 9. juulil 1982. aastal käis ta Buckinghami palees juba teist korda. Mehe sõnul käis ta palees esimest korda umbes kuu aega varem. Ta kirjeldas, et ronis mööda vihmaveetoru üles, ent tol korral märkas teda seal üks teenijatest, kes ehmus ning turvamehed kutsus. Turvameeste saabudes oli Faganil õnnestunud juba põgeneda.

Mees väidab ka, et ta sisenes paleesse läbi akna, mis oli lukustamata ning veetis palees umbes pool tundi, uitades seal ringi ning süües juustu ning küpsiseid. Samuti väitis mees, et vaatas seal erinevaid kuninglikke portreesid ja puhkas jalga troonil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles