Fännide kättemaks: Deppi fännid kangutavad Amber Heard'i suurest filmirollist

Elu24
Copy
USA näitlejanna Amber Heard 28. juulil 2020 Londoni kohtus.
USA näitlejanna Amber Heard 28. juulil 2020 Londoni kohtus. Foto: AP/Scanpix

Üle miljoni inimese on veendunud, et ka Heard peaks oma filmirolli kaotama. Hiljuti kaotas Depp ikoonilise filmirolli, kuna ei suutnud kohtus vaidlustada naisepeksjaks sildistamist.

Hiljuti sai sadu tuhandeid allkirju petitsioon, mis nõudis Johnny Deppile tema «Fantastiliste elukate» kolmanda järje rolli tagasi andmist. Mees oli selle kaotanud, kuna jäi kohtus alla ajalehele The Sun, mis nimetas teda naisepeksjaks.

Nüüd on Johnny Deppi fännid aga kättemaksu haudumas. Nimelt soovitakse, et «vastutasuks» jäetaks ka mehe eks-abikaasa Amber Heard ilma rollist «Aquaman 2» filmis. Seal peaks ta ilmuma olulise tegelasena Jason Momoa kõrval.

Vastav petitsioon on kogunud juba üle 1 200 000 allkirja. Heard on kuuldused rolli kaotamisest juba aga ümber lükanud. Filmi esimene osa teenis sadu miljoneid tollareid ja see otsus oleks ilmselt väga kahjumlik.

Fännide sõnul on kahepalgeline, et tõestatud mitmekordne suhtes vägivallatseja Heard jätkab filmirollis, kuid tema valesüüdistuste tõttu jääb Depp sellest ilma. Legendaarne meesnäitleja saab siiski kätte kogu palga, mis talle lepingus rolli eest määratud oli. Tema asendajana on pakutud aga Mads Mikkelseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles