Video: Rakvere Tarva kodumängul jooksis väljakule «liputaja»

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva kodumängul jooksis väljakule «liputaja».
Rakvere Tarva kodumängul jooksis väljakule «liputaja». Foto: bctarvas.ee

Rakvere Tarva ja Valga Korvpallikooli vahelises eilses Eesti meistriliiga kohtumises juhtus kodumeeskonna (Rakvere – toim) jaoks ebameeldivintsident teise poolaja alguses, mil parasjagu minutilist mõtlemisaega pidanud meeskondade ja tantsutüdrukute vahele silkas väljakule palja ülakehaga nooruk.

Turvatöötajate kiirel sekkumisel saadi korda rikkunud «liputaja» kätte ja anti üle politseile, kirjutab bctarvas.ee.

«Meil on tõeline korvpallilinn ja kui keegi tahab oma tundeid sel viisil oma lemmikute ees välja elada, siis ei saa sinna midagi parata,» lausus Tarva juhendaja Andres Sõber talle omase huumoriga. «Kahju on ainult sellest, et peame nüüd selle tüübi pärast jälle hakkama (trahvi)raha korjama.»

Kohtumise komissar Ants Eek lausus mängujärgselt, et võimalik karistus selgub mänguraporti edastamise järel meistriliiga tegevjuhile Rauno Pehkale, kelle pädevusse otsus kuulub. «Võib-olla piirdutakse hoiatusega aga võib-olla ka mitte,» lisas Eek.

Vaata videot juhtunust.


Tarvas võitis eilse kohtumise 92:78.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles