VIDEO ⟩ Kiusamine või mitte? Inimesi pahandab, kuidas Ženja Fokin avalikult neiut filmis ja arvustas (1)

Elu24
Copy

Elu24 lugejatele tegi muret, kas stiiliguru avalik nokkimine inimeste kallal ikka on sobiv. Fokin ise aga kinnitab, et kiusamisena ta seda kindlasti ei mõelnud.

Kuigi stiiliguru Ženja Fokin on Instagramis alati aktiivne ja toodab sinna vahetpidamatult sisu. Siiski ei ole ammu miski nii palju tähelepanu saanud kui tema tänane story.

Elu24-le tuli lugejatelt mitu vihjet video kohta, kus Fokin filmib tema ees käinud neiut selja tagant. «Kuulake, see tüdruk on käinud ratsalaagris!» sõnas 35-aastane stilist. «Iiihaha!»

«Kas te olete käinud ratsalaagris või?» päris ta, kuid neiu ei paistnud tahtvat seda arutada. «Ja nüüd on galopp, enne oli traav,» jätkas Fokin teda filmides samal teemal.

Fokin filmis neiut ostukeskuse koridoris.
Fokin filmis neiut ostukeskuse koridoris. Foto: Instagram

Ühte meiega seda videot jaganud Elu24 lugejat oli vaatepilt tõsiselt häirinud. «Ütleks, et see langeb koolikiusamise tasemele. Kuidas saab täiskasvanud mees käituda 12-aastase koolikiusaja tasemel? Mida ta õige endast arvab?» pahandas ta.

Fokin nii madalale ei lange

Fokin soostus aga Elu24 palvel seda postitust veidi selgitama. Ta ei ole nõus, et teguviis oleks kiusamine olnud. «Sorri, ma nii madalale ei lange!» sõnas 35-aastane stilist.

«Ta tagus oma kandu nii tugevasti vastu maad,» meenutas Fokin. Meest oligi häirima hakanud kontsasaabaste kõpsumine. «Ma ei ütle, et ta on hobune,» ei nõustu stilist aga pahandavate inimestega. Tema sõnul oli see lihtsalt midagi,mis meenutas talle ratsakooli.

Mingit draamat Fokin konkreetses postituses ei näe. «Soovitan inimetele leida hobisid,» pani ta stiiliguru aga vastu nendele, kes videost mingit skandaali üritavad leida. Fokini arvates võiks lihtsalt sammu vaiksemaks võtta ja maski ette panna.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles