BRITI KEELEPEKS ⟩ Prints Charles ütles Dianale lause, mida ükski pruut enne pulmi kuulda ei taha

Elu24
Copy
Prints Charles ja printsess Diana pulmapäeval Buckinghami palee rõdul.
Prints Charles ja printsess Diana pulmapäeval Buckinghami palee rõdul. Foto: SCANPIX/REUTERS

Kirjanik ja astroloog Penny Thornton tegi brittide verivärskes dokumentaalfilmis avalduse, mis mõjub suisa šokeerivalt.

Astroloog Penny Thornton, kes andis omal ajal nõu ka printsess Dianale, avaldas värskes dokumentaalis, et enne muinasjutulist pulmapidu 1981. aastal tegi prints Charles avalduse, mis mõjus Dianale laastavalt.

Thornton rääkis sellest briti telekanali ITV uues dokumentaalfilmis «The Diana Interview: Revenge of a Princess». «Üks kõige šokeerivamaid asju, mida Diana mulle rääkis, oli see, et õhtu enne nende pulma avaldas Charles, et ei armastada teda,» avaldas astroloog. 

«Arvan, et Charles ei tahtnud pulma minna valede ootustega. Ta tahtis selle temaga selgeks rääkida ja see mõjus Dianale hävitavalt,» lisas Thornton.

Astroloog väitis ka, et väidetavalt kaalus Diana isegi seda, et jätab pulma minemata. «Ta ei tahtnud sel hetkel sellega enam lõpuni minna, ta mõtles ka, et ei lähe pulmatseremooniale kohale.»

1995. aastal andis printsess Diana BBC-le intervjuus, kus tunnistas ajakirjanik Martin Bashirile, et nii temal kui ka prints Charles'il oli abielu ajal afääre. Prints Charles jätkas abielu ajal suhteid näiteks endise tüdruksõbra Camilla Parker-Bowlesiga.

Kui Bashir küsis Diana käest, kas Camilla oli üks «põhjustest», miks tema abielu prints Charles'iga lõppes, sõnas ta: «Selles abielus oli meid kolm, mis oli pisut rahvarohke.». Hämmastavalt avameelset tsitaati kajastati toona kõikjal maailmas. 

Prints Charles ja printsess Diana abiellusid 29. juulil 1981. aastal ja lahutasid 1996. aastal. Charles, Walesi prints ja Camilla Parker-Bowles abiellusid 2004. aastal. 

Printsess Diana hukkus autoõnnetuses 1997. aastal Pariisis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles