PILTUUDIS ⟩ «Harry Potteri» staar liitus Instagramiga ja tegi fännidele esimese postitusega vahva üllatuse

Elu24
Copy
Rupert Grint 2019. aastal.
Rupert Grint 2019. aastal. Foto: Kento Nara Via Www.imago-images.de/Imago Images/future Image/Scanpix

Filmisaagas «Harry Potter» peategelase parimat sõpra Ron Weasley tegelaskuju kehastanud näitleja Rupert Grint liitus 10. novembril Instagramiga. Oma esimese postitusega tegi näitleja oma 2,4 miljonile fännile eriti vahva üllatuse ja avaldas lõpuks oma 6-kuuse tütre nime.

Briti näitleja Rupert Grint, kes sai tuntuks «Harry Potteri» filmides, sai tänavu mais esimest korda isaks. 31-aastane Grint ja tema näitlejast kallim Georgia Groome (28) on koos olnud alates 2011. aastast, kuid on eraelu kiivalt varjanud. Lapseootusest teatas paar näiteks kõigest kuu aega enne tütre sündi.

Nüüd on Grint liitunud sotsiaalmeediaga ja tegi endale Instagrami konto. 10. novembril esimese postituse teinud Grint on umbes päevaga kogunud ligi 2,5 miljonit fänni.

Esimeseks postituseks oli armas foto, kus Grint hoiab süles oma 6-kuust tütart. Kõigele lisaks üllatas Grint oma fänne sellega, et avaldas tütre nime.

«Tere, Instagram.... ainult 10 aastat hiljaks jäänud, aga siin ma olen. Grint on Instagramis! Olen siin selleks, et tutvustada teile kõigile Wednesday G. Grinti,» kirjutas näitleja oma postituses.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rupert Grint (@rupertgrint) on

Wednesday on üpris omapärane nimi. Kuigi tegu on eelkõige nädalapäevaga (kolmapäev) on see meelelahutusmaailmas tuntud ka filmist «Addamsite perekond» (1991). Nimelt kandis näitlejanna Christina Ricci tegelaskuju antud filmis nime Wednesday Addams (alumisel pildil).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams) on

Mullu kevadel sahistas välismeedia, et Grint ja Groome on ka abiellunud, ent paar pole kuulujutte siiani kinnitatud ega ümber lükanud. 2018. aasta detsembris tõdes Grint, et loodab «peagi» abielluda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles