Video: moeeksperdid pakuvad Michelle Obamale julgelõikelist kostüümi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moeekspertide arvates võib homsel uue USA presidendi Barack Obama ametisse vannutamisel tseremoonial tema abikaasat Michelle Obamat näha julgelõikelises kostüümis.

Moegurude sõnul saab USA esileediks naine, kes ei karda riietusega silma paista ning eelistab erksaid toone, edastab Reuters.

«Michelle Obamal on hea maitse, oma noorusliku energia ja elegantsiga võib ta olla mitmete uute trendide loojaks,» arvasid moegurud.

Michelle Obama moemaitset võrreldud endise esileedi Jacqueline Kennedy omaga.  

«Arvan, et ta kannab midagi sellist, millelt paljud ei saa pilke ära. Ta võib moes lausa uue lehekülje keerata,» arvas moetoimetaja Sasha Charnin Morrison.

Moeajakiri Women`s Wear Daily lasi moekunstnikel anda oma nägemuse, mida võiks uus esileedi tähtsal päeval seljas kanda.

Peter Som nägi Michelle Obamat klassikalises kostüümis, Tracy Reese aga modernses roosavärvilises rõivastuses. Zac Poseni arvates sobib proua Obamale 1960. aastatel Jacqueline Kennedy poolt eelistatud stiil.

Staaride pulmakleitide poolest tuntud Ver Wang aga pakkus välja ekstravagantse stiili, lisades, et  Michelle Obama on väga trenditeadlik.  

«Michelle Obama ei lase endale moes ettekirjutusi teha, tal on  hea maitse ning ta teab, mis talle sobib ja mis mitte. Arvan, et tal kujuneb välja talle ainuomane stiil,» lisas Wang.

Moekunstnikud soovitavad homseks unustada moepealinnad nagu Pariis, Milano, London ja New York ning pöörata pilk Washingtoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles