PILTUUDIS ⟩ Leedi Di kehastus! Printsess Diana vennatütar poseeris Vogue'ile

Elu24
Copy
Leedi Kitty Spencer saabumas prints Harry ja Meghan Markle'i pulma.
Leedi Kitty Spencer saabumas prints Harry ja Meghan Markle'i pulma. Foto: Scanpix/AP

Leedi Kitty Spencer (29) poseeris hiljuti Taimaa Vogue'ile ja nägi seejuures imeline välja. Mõned ütleks, et Kitty meenutab piltidel lausa oma varalahkunud tädi, printsess Dianat. Vaata pilte ja otsusta, kas näed sarnasust!

Leedi Kitty Spencer on printsess Diana noorema venna Charles Spencer'i tütar. Ta sündis küll Londonis, ent kasvas üles Lõuna-Aafrikas.

Esimest korda ilmus ta avalikkuse ette 1997. aastal, mil toimusid printsess Diana matused.  Kitty oli toona 6-aastane. Tema isa, Charles Spencer läks ajalukku sellega, et süüdistas matusekõnes kuninglikku perekonda Diana hukkumises.

Modell on Briti meedias saanud rohke tähelepanu osaliseks, sest meenutab oma välimuselt printsess Dianat. Kitty tegeleb ka heategevusega. Ta on tegevjuht noori kodutuid aitavas heategevusorganisatsioonis Centerpoint, mille patroon oli varem printsess Diana.

2019. aasta mais ületas ta rahvusvahelise uudisekünnise oma kihlusega. Nimelt ilmus 28-aastane Lady Kitty Spencer New Yorgis avalikkuse ette oma kallimaga, kelleks on 61-aastane tuntud moeärimees Michael Lewis.

Briti kõmumeedia andmetel on Kitty ja Lewis koos alates 2018. aasta sügisest. Multimiljonärist ärimees, kellele kuulub rõivabränd Whistles, on muide kuus aastat vanem kui Kitty isa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles