VIDEO ⟩ «Reporter» viskas ametist lahkuvale Helmele lõbusa ninanipsu

Elu24
Copy

Kanal 2 uudistemagasin «Reporter» on legendaarne tabavate lauluvalikute poolest ning võimalust ei lastud mööda ka täna, kui siseminister Mart Helme lahkus ametist. Vaata videot!

Vana Helme lahkumine ministrikohalt oli tänase päeva kuumim uudis. Loomulikult ei lastud seda kõrvust mööda ka «Reporteri» toimetuses, kus leiti siseministri ametist minema saatmiseks väärikas viis. Nimelt vahetati tänases saates välja lõputiitrite ajal kõlav laul.

Kui viimasel ajal on saadet lõpetama jäänud Virmaliste «Naer», mis sügisesse suurepäraselt sobib, siis tänane «Reporter» lõppes meeleolukamalt. Tiitrite rulludes hakkas kõlama Mart Helme vana bändi Hübriid hittlugu «Võõra linna tuled», mida esitab endine siseminister isiklikult.

Veel eriti sobivalt algab laul selliste sõnadega: «Olen küllalt su aega viitnud, paras hetk mul nüüd minna on.» Kusjuures laulusõnad on kirjutanud Helme ise. «Võõra linna tuled» on linti lauldud 80ndatel.

Ametist lahkudes ei jätka Helme kahjuks aga muusikukarjääriga, vaid naaseb riigikokku. Kuula, kuidas laul mõne aasta eest kõlas:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles