VÕITJA TEADA ⟩ Vaata, kes tegi Maximi kaanetüdruku konkursil Elisa Kolgile pähe!

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Austraalia Maximi kaanetüdruku konkursi võitis Tanaya Peck.
Austraalia Maximi kaanetüdruku konkursi võitis Tanaya Peck. Foto: Elu24 kollaaž

Austraalia Maximi meesteajakiri valis rahvahääletusel järgmise kaanetüdruku. Kuidas läks konkursil Eesti lauljataril Elisa Kolgil, kes teiste seas uhkele tiitlile kandideeris?

Kaanetüdruku tiitli, 10 000 Austraalia dollarit ja uhke fotosessiooni võitis Tanaya Peck, keda kirjeldatakse võistluse kodulehel kui tõelist seiklejat ja pealehakkajat. Peck hoolib ka loomade heaolust.

Uus kaanetüdruk tänas hääletajaid ja toetajaid. Konkursi võit olevat tema jaoks au ja privileeg. «Saan aru, et paljud leidsid oma hõivatud päevast aega, et igapäevaselt minu poolt hääletada. Samuti ei unusta ma kunagi teie toetavaid julgustussõnu,» kirjutas Peck Instagramis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanaya Peck (@tpeck85) on

Konkursiga juhiti tähelepanu heategevuslikule organisatsioonile K2 Adventures, mis aitab saatuse hammasrataste vahele jäänud inimestel täisväärtuslikumat elu elada. «Mul on hea meel, et aitasime konkursil osalemisega muuta nii paljude erivajadustega laste ja täiskasvanute elu,» rõõmustas Tanaya Peck.

Meesteajakirja kutsel konkursist osa võtnud eestlanna Elisa Kolk langes konkurentsist välja umbes kuu aega tagasi. Ta alistas üle 30 naise, ent ei saanud grupivoorus piisavalt hääli, et veerandfinaali pääseda. Kolk ütles ajakirjale, et kui ta võistluse võidaks, annetaks ta 10 000 dollarit heategevusele: lastele või loomadele.

Lauljatar Elisa Kolk kandideerib Maximi kaanetüdrukuks.
Lauljatar Elisa Kolk kandideerib Maximi kaanetüdrukuks. Foto: Kuvatõmmis kodulehelt
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles