BIDENI KAUNITARID ⟩ Tulevase USA presidendi särtsakad fännid tormasid tänavatele tähistama

Elu24
Copy

USA presidendivalimised algasid 3. novembril ja 7. novembril kuulutati võitjaks demokraat Joe Biden. Pingeliste valimiste viimastel päevadel tundus aga Bideni võit üpris kindel, ning tulevase presidendi fännid tormasid tänavatele tähistama jua reedel! Elu24 pani aga kokku pisikese galerii Bideni kõige kaunimatest fännidest!

USA 46. presidendiks saab demokraat Joe Biden, kes võtab Donald Trumpilt riigipea rolli üle järgmisel aastal. Kõmulised presidendivalimised kestsid päevi, kuid Biden kuulutati ametlikult võitjaks laupäeval.

Kuna Bideni võit tundus kindel juba enne nädalavahetust kogunesid paljud demokraadid juba reede õhtul tänavatele tähistama. Laupäeval kogunesid ameeriklased taas kokku, et Bideni võitu tähistada. Küllap tähistatakse Bideni võitu laupäeva õhtutundideni.

Joe Biden võtab presidendi rolli Trumpilt üle 20. jaanuaril 2021. Asepresidendiks saab Kamala Harris.

Paljud, kes tähistamisest osa võtsid, ei kandnud maski. Koroonaviiruse pandeemia on hetkel USAs tõsine probleem. CNN vahendab, et novembris on nakatunute arv rekordiliselt kõrge juba 20 osariigis. Neljapäeval, 5. novembril, teatati 120 000 uuest juhtumist, mis oli teine järjestikune päev, kus uute nakatunute arv ulatus üle saja tuhande. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles