VIDEO ⟩ Miljardid avaldas uue videosingli, kus Mihkel Raud kehastub sadamatööliseks

Elu24
Copy
Ansambel Miljardid avaldas uue singli.
Ansambel Miljardid avaldas uue singli. Foto: Hindrek Maasik

Eile ilmus ansambli Miljardid uus videosingel «P.S.O.». Loole filmiti koostöös Triin Ruumetiga seikluslik muusikavideo, milles löövad lisaks bändiliikmetele kaasa ka Mihkel Raud, Marta Vaarik ning boamadu Teemant. 

«P.S.O.» on pala Miljardite 18. novembril ilmuvalt albumilt «Ma luban, et ma muutun». Eelnevad singlid «Ma luban, et ma muutun» ning «Savi» said palju positiivset tagasisidet nii bändi fännidelt kui ka erinevatelt Eesti raadiojaamadelt. 

««P.S.O.» on lugu ahnusest, mis ei tunne piire, kedrates maailmakorda, milles kogu inimkond veereb. Ühelt poolt pole kunagi varem nii suur hulk inimesi elanud niivõrd külluslikult. Teisalt näeme üha selgemini, kuidas peegeldab loodus meie liigi tegelikku seisundit,» avas bändi solist Marten Kuningas loo tagamaid.

«Peaksime rohkem võtma vastutust ja usaldama iseendid, selmet lasta end teistel mõjutada, lükata ning tõmmata,» lisas trummar Kristjan Kallas.

«Muusikaliselt kohtuvad siin Pink Floyd ja Dr. Dre, vokaalselt ehk aga hoopis Thom Yorke ja Prince. Eksperimentaalne paipoisilikkus avastamas oma gängstalikku sisemaailma,» sõnas bassist Peedu Kass.

Muusikavideo režissööriks on Triin Ruumet, kellega koostööd bändiliikmed justkui ühest suust väga inspireerivaks peavad.

«Saime videovõtetel tegeleda tumedamate teemadega kui need, millega muidu iga päev kokku puutume. Triin oskas meid, kes me varem niimoodi näidelnud pole, end väga mugavalt tundma panna, et me stseenides üle ei mõtleks,» rääkis kitarrist Raul Ojamaa

«Marten võttis minuga ühendust ja ütles, et tal on üks lugu, mis võiks mulle sobida. Mängus on pahad mehed ja toores liha. Kuulasin lugu, mõtlesin pahade meeste ja toore liha peale ning sain aru, et jah, see sobib mulle küll. Sõnad ja viis kõnetasid mind, jäid kummitama. Seal on irooniat ja kõhedust, samal ajal melanhoolset sügispäikest,» kommenteeris video sündi Triin Ruumet.

Ruumeti sõnul on Miljardite poisid väga lahedad mehed. «Ei löö risti ette, löövad pigem pudeliga vastu pead kui vaja. Mulle meeldib kui inimesed suudavad enda üle naerda ja samal ajal võtta tõsiselt seda, mida nad teevad,» muigas Ruumet.

Miljardite teine stuudioalbum «Ma luban, et ma muutun» ilmub 18. novembril. Albumit saab juba ette tellida 311.ee veebipoest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles