VIDEO ⟩ Soome fitnessikaunitar Erna Husko näitab, kuidas ta koduseinte vahel peput liigutab

Elu24
Copy
Kaader Erna Husko videost.
Kaader Erna Husko videost. Foto: INSTAGRAM.COM/ERNAHUSKO

Eestiski populaarne Soome fitnessikaunitar Erna Husko (23) kostitas sotsiaalmeediat lõbusa videoklipiga ning avaldas, et on elukohta vahetanud.

«Uue korteri tantsuliigutused, vaadake ette!» kirjutab Erna Instagrami postitatud video juurde. «Külmutatud pitsa, asjade lahtipakkimine ja hea muusika. Ma olen õnnelik,» lisas ta.

Erna Husko on fitnessikaunitar ja sisulooja, kes kuni 12. eluaastani elas Soomes ning seejärel kolis Eestisse. Lapsepõlves tegeles ta iluuisutamisega, ent vahetas selle vanemaks saades hoopis fitnesstreeningute vastu.

2019. aastal pühkis noor naine Eestimaa tolmu jalge alt ning kolis tagasi Soome. Erna sõnul juhtus see kõik seetõttu, et ta soovis inimesena kasvada. Toona Youtube'i postitatud videos avaldas ta, kuidas tal on elus veel palju saavutada - küll aga jääb Tallinn selleks puhuks tema jaoks liiga väikeseks.

Paistab, et nüüdseks on fitnessikaunitar end kodumaal kenasti sisse seadnud. Noore naise uus kodu näeb igatahes vägev välja... ja sama saab öelda ka Erna kohta, sest ka koduses olekus näeb viimane väga kena välja.

Vaata ka videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles