NUNNUMEETER LAES ⟩ Lauljatar Teele Viira perepildid sulatavad südameid

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kretel Kuusk (@kretelkuusk) on

Lauljatar Teele Viira (32) jagas sotsiaalmeedias ohtralt uusi fotosid nii endast, elukaaslasest kui ka nende 2-aastasest pojast. Kaadrid lauljatari perest on aga nii nunnud, et need sulatavad lausa fännide südameid.

Lauljatar Teele Viira lasi hiljuti enda perest teha hulgaliselt pilte ning jagas neid Instagramis oma fännidega. Kolme postituse peale jagas Teele kokku 15 pilti, üks armsam kui teine.

Ühele postitusele kirjutas Teele pealkirjaks: «Siit näha ka, kust Charlie päriselt oma modelligeenid sai.» Selle fotoseeriaga kiitis Teele oma elukaaslast ja lapse isa Kristopher Kuuske, keda lauljatari sotsiaalmeedias väga ei kohta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Teele Viira ☆ (@teeleviisor) on

«See laps sulatab mu südame,» kirjutas üks fänn Teele postituse alla. Üks kommentaar vihjas sellele, et lauljatari perepildid võivad ka kõige külmema südame soojaks muuta: «Isegi minu karmi tölaka nunnumeeter hakkas liikuma.»

«Sulan äraaaaaaa kui nunnu,» teatati ühe lauljatari postituse all. Üksmeelselt nõustusid kõik Teele Instagrami postituste alla kommentaari jätnud kasutajad, et tegu on väga nunnude piltidega.

«Ega ma sönadega kirjeldada oska ega saa, mida tähendab emaks olemine just sellele lokkis juustega heasüdamlikule Vähi tähtkujust poisile. Panen siis lihtsalt Kretel Kuuse fantastilise silmaga pildile tabatud emotsioonid,» kirjutas Teele teise fotoseeria juurde, kus peategelaseks oli tema 2-aastane poeg Charlie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Teele Viira ☆ (@teeleviisor) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Teele Viira ☆ (@teeleviisor) on

Lisaks jagas enda Instagramis lauljatari südant soojendavaid perepilte ka nende autor, fotograaf Kretel Kuusk, kes on Teele elukaaslase õde.

«Mis saab olla parem, kui selline tööpäev? Ma poleks ilmselt kunagi uskunud, et minu tööks on enda perekonna pildistamine,» kirjutas Kretel enda postituses. «Neid pilte vaadates tekibki küsimus, et miks mu fotogeenilised pereliikmed pole juba modellideks ära parseldatud?» küsis ta imestunult.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kretel Kuusk (@kretelkuusk) on

Teele ja Kristopher on koos olnud alates 2017. aastast. 2018. aasta juulis sündis nende poeg, Charlie.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles