KIIRÜLEVAADE ⟩ Eesti politsei jagas iseäralikke väljakutseid, millega nad reedel tegelema pidid

Elu24
Copy
Politseinik ja abipolitseinik. Pilt on illustreeriv.
Politseinik ja abipolitseinik. Pilt on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti politsei andis ühe ööpäeva jooksul sotsiaalmeedias ülevaate sellest, milline näeb välja nende tööpäev ühel tavalisel reedel. Üle kogu Eesti laekus politseile esimese üheksa tunniga ligi 200 väljakutset, südaööks juba veidi üle 500. 

Politsei ametlik Twitteri konto jagas reedel lugejatega eriti ohtralt postitusi. Põhjuseks huvitav eesmärk: jagada kõiki väljakutseid, mis politseile ül Eesti 24 tunni vältel laekusid. Alustati reedel, 9. oktoobri hommikul ning lõpetati laupäeva hommikul kell 8.

Politsei Twitteri kontol täpsustati, et kõik ööpäeva jooksul postitatud säutsud tehakse Kalevi kommivabrikust, kus töö nüüd distantsi hoidmise tõttu Häirekeskuse asemel käib.

Kella kaheks päeval oli politsei saanud üle 138 teate üle Eesti. Kolm tundi hiljem oli see number juba ligi 200. Politsei täpsustas, et päeval oli korraga tööl 180 politseinikku, kellest 11 on vabatahtlikena abipolitseiniku rollis.

Kella kümneks õhtul oli politsei saanud 434 teadet. Õhtul olid tööl 244 politseinikku ning lisaks veel 30 vabatahtlikku abipolitseinikku. 

Südaööks oli tulnud 528 teadet, tööl oli parasjagu 237 politseinikku ning 28 abipolitseinikku. Ööpäevaga jagas politsei Twitteris kokku 690 teadet.

Väljakutsete seas nii liiklusõnnetusi kui ka kadunud isikuid. Ülekaalukalt olid aga väljakutsed seotud vägivallaga ning joobes isikutega, kellest osad olid ka autoroolis. Selline on väljakutsete iseloom igal reedel.

Toome teieni kiire ülevaate veidi omapärasematest ja iseäralikest väljakutsetest, mis politseile ööpäeva jooksul laekusid. 

Kõik ööpäeva jooksul laekunud väljakutsed leiad SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles