AITA VÕITA ⟩ Elisa Kolki ähvardab Maximi kaanetüdruku konkursilt väljalangemine

Elu24
Copy
Lauljatar Elisa Kolk osaleb Maximi kaanetüdruku konkursil.
Lauljatar Elisa Kolk osaleb Maximi kaanetüdruku konkursil. Foto: Instagram/erakogu

Septembris kirjutasime, et lauljatar Elisa Kolk pürgib meesteajakirja Maxim kaanetüdrukuks. Nüüd ähvardab teda konkursilt väljalangemine.

23-aastane Elisa Kolk ehk Elysa võtab osa Austraalia Maximi kaanetüdruku konkursist, mille võitjale lubatakse 25 000 Austraalia dollari ehk ca 15 000 euro väärtuses auhinda. Sinna hulka kuulub 10 000 dollari suurune honorar, kaanetüdruku tiitel ja fotosessioon, mille hinnanguline väärtus on 15 000 dollarit.

8. septembril alanud rahvahääletus on Elisa paigutanud oma grupis hetkel kolmandale kohale, ent veerandfinaali pääsemiseks on vaja võitu. Grupist on juba välja langenud 30 naist ja Elisa on üks viiest, kes on veel sõelale jäänud. Kui lauljatar reede varahommikuks esikohale ei pääse, langeb ta konkurentsist välja.

Eestlannat edestavad hetkel vaid brasiillanna Jackeline Lyall ja vähiraviaktivist Jessica Phinney. Viimase eesmärk on saada esimeseks kaanetüdrukuks, kellele on tehtud mastektoomia ehk rinnaeemalduslõikus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Phinney (@jessicaphinn) on

Lyall aga tegeleb postitantsu ja kuuma joogaga ning plaanib võidusumma eest Euroopasse reisida. Esiti hoidis liidripositsiooni Elisa, seejärel Lyall ning nüüd Phinney.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jackeline Lyall (@jackelinelyall) on

Kui reede hommikuks on igast grupist alles jäänud vaid üks kaunitar, nullitakse hääled ning algavad veerandfinaalid. Kaanetüdruk selgub 29. oktoobril.

Võitja otsustamisel mängib tähtsat rolli ka raha, kuna tegemist on ilmselt ühe ainsa valimisega, kus on täiesti lubatud hääli osta. Ühe Austraalia dollari eest saab meelepärasele kandidaadile anda kaks häält. Tasuta saab anda vaid ühe hääle päevas.

Elisa teatas 9. septembril ühismeedias, et on kutsutud osa võtma Austraalia Maximi kaanetüdruku konkursist. Väidetavalt võttis kuulus meesteajakiri temaga ise ühendust. «Palun hääletage minu poolt, kui tahate mind Maximi kaanel näha!» tuletas lauljatar eelmisel nädalal sõpradele ja toetajatele meelde.

Elisal on enam-vähem teada, mida ta kopsaka honorariga teeks, kui siiski võitma peaks. «Ma annaksin selle heategevusele... lastele või loomadele. Ma armastan loomi ja lapsi,» ütles ta Maximile.

Elisale saab hääle anda siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles