HALASTAMATU ELU ⟩ Tulistamises lapsi kehaga varjanud isa sai haavade tõttu kahelt töökohalt kinga

Elu24
Copy
Ootamatu tulevahetus tegi eelmise nädala esmaspäevast perele õudusunenäo.
Ootamatu tulevahetus tegi eelmise nädala esmaspäevast perele õudusunenäo. Foto: Kuvatõmmis

Naisele suurt sünnipäevakinki ostma läinud meest tabas tragöödia ja nüüd ka uued tagasilöögid. Õnneks tuli rahvas appi heldete annetustega, kirjutab LadBible.

Kolme lapse isa sai kuulitabamuse eelmisel nädalal New Yorgi Bronx'i linnaosas. Naisele sünnipäevaks autot ostma läinud Anthony Jefferson pidi aga viskuma oma laste kaitseks kuulide ette, kui sissetungijad esinduses tulistama hakkasid.

Vahejuhtun salvestati ka traagilisele videole. 39-aastane pereisa viidi kolme kuulihaavaga haiglasse, kust on praegusesks kodusele ravile lubatud. Väiksed lapsed on loomulikult siiani šokis.

TMZ teatel lasti paranev isa aga oma mõlemalt töökohalt lahti. Värvijana ja ehitusel tegutsenud mees vajab lähitulevikus uut operatsiooni, kuna kuul on tal siiani jala sees ning ta ei saa kõndida, selgitas abikaasa Danica.

Õnneks algatas nende lähedane sõber seepeale kogumiskampaania. See on kaastundlikelt inimestelt saanud juba ligi 300 000 dollarit. Seda on üle 10 korra enam, kui loodeti, kuid teatavasti maksab arstiabi USAs ka palju. Algataja sõnul vajab Anthony operatsiooni ja lapsed psühholoogilist abi.

Päev, millest sai õudusunenägu

Anthony läks koos lastega automüügiesindusse, et sealt Danicale sünnipäevaks kink osta. Kolme sissetungija saabudes hakkasid vilisema aga kuulid, nii viskus isa oma 6-, 5- ja 2-aastase lapse kaitseks nende ette.

NYpost'i teatel ei suutnud Danica pisaraid tagasi hoida, kui videot nägi. «Nutsin iga kord, lihtsalt teadmisest et mu lapsed olid sellesse segatud ja kõik oleks võinud palju hullemini lõppeda,» kirjeldas naine.

«Ta on hea inimene,» sõnas Anthony onu, kelle pere juures mees praegu paraneb. «Ma tean - ta armastab neid lapsi,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles