HUVITAV TEOORIA ⟩ Kuninganna meelest nurjas prints Charlesi abielu tema vanus

Elu24
Copy
Foto: Reuters / Scanpix

Prints Charles abiellus esimest korda 1981. aastal Diana Spenceriga, keda hiljem hakkas maailm tundma kui printsess Dianat. Paari liit ei jäänud püsima, kuid fännid on nende abielus toimunus endiselt vaimustuses. Selle kohta, miks Charlesi ja Diana suhe ei kestnud, on palju teooriaid – kõige populaarsem oli Charlesi kuulus afäär Camilla Parker Bowlesiga. Väidetavalt võib aga kuninganna Elizabeth arvata, et ka Charlesi vanus süüdi olla.

Charles sündis 14. novembril 1948. Ta on kuninganna Elizabethi ja tema abikaasa prints Phillipi vanim laps. Charles oli 32-aastane, kui ta 1981. aastal Dianaga abiellus. Sel ajal oli Diana vaevu 20-aastane. Väidetavalt polnud Charles nende suurest vanusevahest sugugi vaimustuses. Kuninglik ekspert Sarah Bradford avaldas isegi dokumentaalfilmis «Charles and Di: The Truth Behind Their Wedding», et prints nimetas oma pruuti «lapseks». «Ta on ülimalt ilus, ideaalne lilleke. Kuid ta on laps,» oli Charles öelnud. «Ta ei näe välja nii vana, et oleks koolist lõpetanud, veel vähem abielus.»

Mitu aastat pärast abiellumist Dianaga alustas Charles abieluvälist suhet Camillaga. Charles ja Camilla kurameerisid 1970ndate alguses, kuid printsil polnud lubatud temaga abielluda, kuna naine polnud troonipärija jaoks piisavalt «aristokraatlik». Isegi abielu ajal oli Diana väga teadlik sellest, et Charlesil oli südames veel üks naine. Tegelikult sai ta teada, et Charles oli veel nädalad enne pulmi Camillaga suhtluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles