5MIINUSE juubelikontsert liigub külastajate turvalisuse huvides Telliskivi Kvartalisse

Elu24
Copy
Foto: Mart Vares

Järgmisel nädalal, 19. septembril, tähistab räpipunt 5MIINUST Tallinnas oma 5. sünnipäeva. Ansambli karjääri seni suurim autorikontsert, mis pidi algselt toimuma Patarei Merekindluses, leiab nüüd aga kohendatud plaanide kohaselt aset Telliskivi Kvartalis. Üritus korraldatakse ja viiakse läbi koostöös Terviseameti ja Tallinna linnaga.

Sündmuse asukoha muutmise tingisid nii Tervise- kui Päästeameti kõrgendatud nõuded. Seega otsustati üritus kolida kohta, kus on võimalik kontserdikülastajaid paremini hajutada. «See kontsert on meile ääretult oluline. Sama oluline on ka see, et inimesed, kes sellele kontserdile tulevad, jääks seal terveks. Seega paneme kõigile südamele mitte tulla, kui kimbutab vähimgi haigussümptom. Ühtlasi paneme kõigile südamele, et kuigi tegemist on väliüritusega ja loomulik ventilatsioon on maksimumi peal, siis palun kandke üritusel maski,» kommenteerib Päevakoer.

«Tegu on meie karjääri seni suurima soolokontserdiga, mis tähendab, et produktsioon tuleb võimsam kui kunagi varem. Rahva soojendavad üles meie head sõbrad pluuto ja villemdrillem ning sellest nädalast paljastame külalisesinejaid, kes jagavad lavalaudu 5MIINUST-nimelise boybandiga,» täpsustab liige Estoni Kohver. Tänaseks on teada, et lisaks rämmaripundile ja soojendajatele astuvad lavale ka Koit Toome, kes esitab kaverit laulust «Aluspükse», ja Jüri Pootsmann, kelle laulu «Aga siis» 5MIINUST omal ajal üsna krõbedalt remixis.

Foto: Pressimaterjal



 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles