VIDEO ⟩ Hullumajast põgenenud Belgia pedofiil saadi kätte Hispaania kuurortist

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Hispaanias saadi kätte üle aasta tagasi Belgiast põgenenud pedofiil
Hispaanias saadi kätte üle aasta tagasi Belgiast põgenenud pedofiil Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Hispaania politsei vahistas hiljuti Costa del Solis brittide lemmikpiirkonnas redutanud Belgia päritolu ohtliku pedofiili.

Hispaanias tabatud Belgia kodaniku nime ei ole võimud avaldanud, küll aga on välja toodud mitmeid mehe sarnasusi Madeline McCanni kadumises kahtlustatava Christian Brückneriga, vahendas The Sun. 

Belglane tabati Velez-Malagas, kus ta elas oma autos. Mees põgenes Belgias Ankerstraati psühhiaatriahaiglast eelmise aasta 30. juulil, kus ta raviti tema seksuaalhäireid.

Mees on varem süüdi mõistetud selle eest, et ta ründas 2007. aastal üht 11-aastast tüdrukut ja 2009. aastal üht 12-aastast tüdrukut seksuaalselt, vahendas Olivepress.

Lisaks oli ta 2003. aastal Raveni linnas rünnanud seksuaalselt mitut noort naist. 

Politsei kinnitusel on Belgiast pärit pedofiili puhul Christian ​Brückneriga sarnane veel ka see, et ta põgenes samuti lastega perede poolt armastatud kuurortidesse

Madeleine McCanni juhtumi puhul on uurijate sõnul sarnane veel ka see, et ka Belgiast pärit pedofiil elas oma sõidukis.

Kinni peetud mehe autost leiti magamiskott, riided ja toitu. Kahtlustatav, keda kirjeldatakse kui Belgia prokuratuuri jaoks olulist tagaotsitavat, tabati tänu politsei jälitustegevusele. 

Nad varitseid kurjategijat tema tavapärastes liikumispaikades nagu tanklas, restoranis ja ka mehe endise elukaaslase juures, kuni neil õnnestus ta lõpuks Hispaania kuurortis kätte saada.

Seoses Madeline McCanni kadumisjuhtumiga teatas Saksa politsei eelmisel nädalal, et Christian ​Brückner võis Lõuna-Portugalis Algarves vägistada toime panna rohkem vägistamisi, kui seni avalikkusele teada on.

Saksamaa politsei kutsus Portugali kolleege üles uurima teisigi vägistamisi ja seksuaalse väärkohtlemise juhtumeid, mis on nende arvates toime pandud just Christian ​Brückneri poolt. 

Madeleine McCanni juhtumi peaprokurör kinnitas seda arvamust, öeldes, et Christian ​Brückner võib olla ka seotud Algarve rannas 10-aastase lapse vastu toime pandud seksuaalkuriteoga, mis leidis aset kuu enne Madeleine'i kadumist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles