Tipp ja Täpp veetsid aastavahetuse Egiptuse päikese all möllates

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastavahetuse veetsid Tipp ja Täpp koos Timmeri tütre ja teiste noortesaate tegijatega Egiptuse päikese all
Aastavahetuse veetsid Tipp ja Täpp koos Timmeri tütre ja teiste noortesaate tegijatega Egiptuse päikese all Foto: Erakogu

Aastavahetuse veetsid Tipp ja Täpp koos oma noortesaate tegijatega Egiptuse päikese all. Elu24 lugeja tundis reisi vastu huvi ja nii uurisimegi noortelt, kes kellega ja miks.

«Käisime koos kambaga tõesti Sharm El Sheikhis,» tunnistab Täpp ehk seltskonnareporter Mari-Leen Albers. «Noortesaatest olid kaasas kõik peale operaatori ning lisaks oli veel kaks särtsakat sõbrannat. Meil oli väga tore reis, ainult et viimased päevad olid pilvised ja jahedamad kui alguses. Tegime noortesaatele ühesoos ametliku lõpu!»

«Käisime üheskoos ka veekeskuses Hadabas, mida on kiidetud ja väga euroopalikuks peetud ja nii tõesti oli. Lastega peredel jagub seal küll terveks päevaks tegemist. Kui meil juba oli lõbus, siis mis lastest rääkida,» tõdeb Täpp.

«Aastavahetuse veetsime alguses hotellis, kus oli kaetud pühaõhtusöömaaeg, esinesid kohalikud kõhutantsijad ja tantsutrupid, südaööst algas disko. Keskööl olime hotelli katusel, kust saime näha umbes kolme väikest raketikest, mis taevasse lasti, seal pole see paugutamine kombeks,» räägib Täpp värvikast õhtust, mis jätkus linnas ning hommikuse tagasilennuga Tallinna.

Täpp tunnistab, et Egiptusesse teda enam ei tõmba. «Ma ei saa öelda, et ma enam kunagi sinna ei lähe, äkki ikka lähen, kui hea pakkumise saan, aga jah, tänu sellele Kairo mässule on Sharm tühi. Vanasti pidid sa järjekorras ootama, et vesipiibukohvikusse koha saaks, nüüd mine kuhu tahad, igal pool on tühjus ja kaupmehed kaks korda pealetükkivamad kui varem.»

 

Tipp ja Täpp saatsid vaatamiseks ka toredaid reisipilte. Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles