DEBÜÜTSINGEL ⟩ Karl Killing alustas soolokarjääri: ebareaalne, et see soov on nüüd lõpuks täitunud

Elu24
Copy
Karl Killing
Karl Killing Foto: Rauno Liivand

Täna, 3. septembril ilmus laulja ja produtsendi Karl Killingu debüütsingel "High Heels". Lugu tuli välja koostöös Kanada plaadifirmaga nimega Found/red, kellele kuulub ka elektroonilise muusika ausatajate poolt armastatud YouTube'i kanal MrSuicideSheep. 

Karl Killing on 19-aastane laulja, laulukirjutaja ja produtsent, kelle karjäär muusikas sai alguse koosseisuga Beyond Beyond. Eelnimetatud bänd küll enam ei tegutse, ent Karl on aktiivselt muusikaga edasi tegelenud. Hoolimata noorest east on tema loometöö olnud äärmiselt viljakas ning Killing on produtseerinud ja kirjutanud lugusid mitmetele erinevatele Eesti artistidele. Tema viimaste suuremate koostööde hulka kuuluvad näiteks 5MIINUSE megahitt «Paaristõuked» ja Elina Borni «niiea».

Täna ilmunud lugu «High Heels» on esimene singel, mis tuli välja Karli enda nime alt ja seega on see artistile erilise tähendusega. «Olin juba pikka aega mõelnud, et tahaks ka enda artisti projektiga algust teha ja hakata lugusid välja laskma ning seega tundub ebareaalne, et see soov on nüüd lõpuks täitunud,» räägib Killing enda sooloartisti projekti alustamisest. 

Karl Killingu uus singel «High Heels» on sündinud koostöös elektroonilise duo WATEVA liikmete Hugo ja Krisiga ning lugu räägib noorusest ja sellega kaasnevatest ööelu seiklustest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles